mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: BUDOWA RUMIA ALEJA dębowa

Agusia, mój młodszy syn ma 4 lata. A Ty widzę młoda mamuśka - fajne są takie małe bobo:))
To już nasze drugie mieszkanie, w tym już się nie mieścimy. Mówi się, że pierwsze mieszkanie buduje się dla wroga, drugie dla przyjaciela, a trzecia dla siebie. My już jesteśmy mądrzejsi o błędy, które popełniliśmy przy aktualnym mieszkaniu. Ale to było 10 lat temu, więc i technologia i sprzęty się pozmieniały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tez Nasze pierwsze i wymarzone gniazdko hehe

a ja dzieci niemam kredytu niemam a dzieci beda

I to nasze pierwsze mieszkanie będzie :) po nocach spać nie mogę, bo kredyt na 30 lat bierzemy i się zastanawiam, czy nie będziemy tego żałować hehe :)))

Prajs, a młodsza pociecha w jakim jest wieku? Bo ja mam synka pół rocznego :)

ok czyli geberit lub grohe, zapisałam sobie :)
moje to pierwsze mieszkanie, a dzieci nie mam.....ale u Was na alei Dębowej pewnie będzie trochę dzieci, bo to kilka bloków to kilka pewnie się uzbiera :)

A powiedzcie, czy to będą Wasze pierwsze mieszkania czy już kolejne?
No i czy macie dzieciaczki? Bo ja mam dwóch chłopaków i ten starszy (9lat) już się martwi z kim będzie tam się kumplował.

ja tez jestem tego zdnia ze lepiej zainwestowac w cos co ma renome i jest dobre geberit, grohe to jeden z lepszych firm wiec warto w te firmy zainwestowac tak samo z kranami warto niemiecki kupic.

Anetko, stelaż Koło? Nie koniecznie, bankowo to jakaś lipa jest. Nie wiem ile kosztuje, ale tak jak mówiła Kaja lepiej zapłacić trochę więcej i mieć porządny sprzęt. Bo na rzeczach, które mają być zamontowane na zawsze - raczej nie powinno się oszczędzać.
I bardzo się cieszę, że podjazd będzie ogrzewany.

a stelaż firmy KOLO? raczej nie?

prajs tak bedzie podgrzewany na 100%

jeśli chodzi o stelaże kibelków i wszystko z nim związane np przyciski radzę kupić dobrej firmy, nie wytaniać bo nie daj Boże coś się stanie,pęknie i trzeba będzie kuć całą ścianke i kafle...tak samo z przyciskami... grohe rzeczywiście oferuje dobry i solidny produkt.

u nas na dąbrowskiego niby jest podgrzewany, więc u Was pewnie też :)
ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu

Ok, to już wiem, że nazywacie garażami miejsca postojowe. Bo myślałam, że u nas są miejsca postojowe, a dalej garaże.
Artur, a czy może wiesz czy wjazd do parkingu podziemnego będzie podgrzewany? Bo widzę, że teraz to raczej już standard, ale nie wiem czy dla Mat-Bud'u też.

a ztymi sciankami to juz 2 razy byłem ale teraz juz jestesmy pewni w 100%

ale nie wszyscy maja dostep tylko ci co maja duze mieszkania powyzej 50m2

hale garzowe pod budynkami sa w kazym bloku

Aneta, to będziesz miała niesamowity widok - super. To wszystkie okna masz takie duże?

Artur, Ty (o ile dobrze pamiętam) w 4 budynku będziesz mieszkał, prawda? To szybko dajesz ter ścianki. A nie chcesz dać na ostatnią chwilę, jak jeszcze z żonką coś pozmieniacie? No chyba, że już na 100%wiecie, że będzie tak, a nie inaczej. Ja na przykład ścianki dałam całkiem niedawno, a stawiać będą za tydzień.

I powiedzcie mi proszę z tymi garażami jak jest - w pierwszych blokach są parkingi a dalej garaże? Czy jak to wygląda?

ja w sobote jade do justyny scianki działowe podac jak maja wygladac

co do stelaży to jednak postanowiliśmy zrobić normalny (nie narożny) gdyż jednak nie stawiamy wc w rogu (tak wyszło po naszych wczorajszych debatach) jakiej firmy sama już nie wiem, ale jutro mamy wędrówkę po marketach budowlanych to chyba coś wynajdziemy :)

ja nie mam parapetów, bo mam okna do podłogi :)