mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego

Możliwość negocjacji-ile mogą zejść z ceny? cena wyjściowa 5500zł/m2 może jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego

pewnie na koszt wspólnoty, ale wiesz na matbud i tak nie ma co liczyć w ogóle nasza zieleń różni się znacząco od tego co miało być, tak więc pilnujcie wszystkiego zanim bedzie za późno :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cos pozno o yum mysla teraz na własny koszt wpólnoty mieszkaniowej bedziecie musieli to zrobic zenujace

ciekawe jak sie odgrodzicie

oj nie przesadzam, nie piszę tego złośliwie, piszę moje odczucia i prawdę, z resztą na tym forum ludzie to wiedzą, nigdy ich nie okłamałam

Artur
my chyba też się odgrodzimy

Nie przesadzaj Aneta. Mieszkam w Rumi od 20 lat w wieżowcach na wysokości Jagi i jakoś nie czuję smrodu z oczyszczalni. Jak się zdarzy raz no może dwa razy do roku to jest sporo. Pracowałem przez 6 lat blisko Aleji Dębowej i też tego smrodu jak go nazywasz nie czułem.

przekichane jest to ze kazdy menel moze chodzic wokół waszej posesji u nas bedzie to dobre ze bedzie videofon oraz osiedle ogrodzone to duzy plus mieszkania

my sobie też współczujemy :)
a zapach czuć przeważnie z samego rana albo pod wieczór, więc może dlatego nie trafiliście, może w ciągu dnia się to rozchodzi :)

a ja Tobie wspólczuje infrastruktiry wokół bloku

wiesz co mnie dziwi ze czesto jestem w rumi i nie czuje smrodu a nam ciezko nie bedzie sie przyzwyczaic do gdyni 5 minut samochodem wiec ja problemu niemam hehe

zaczynam się przyzwyczajać, ale ciągle myślę nad Gdynią, mamy plany w przyszłym roku sprzedać to mieszkanie i wracać do Gdyni
.
współczuję Wam smrodu z tej oczyszczalni bo u nas dosyć często czuć, więc u Was będzie jeszcze gorzej

Aneta
Jak sie ogólnie mieszka??

to jest rzenada z tymi balkonami na parterze złodziejowi to na reke w nocy sie schowa na balkonie jak ludzie beda przechodzic obok hehe

oj tak ja też, to są jakieś sutenery :/ ale na wizualizacji te balkony są wiszące a w realu wyszły tak jak wyszły
mat-bud jest nierzetelny

wspólczuje ludzia którzy mieszkaja na parterze

otóż to i tak samo było z odbiorem, ostatnią transze mieliśmy w sierpniu(bo pod koniec mieliśmy mieć odbiór) a oddali mieszkania 21 stycznia, a raty trzeba było już płacić od całego kredytu
gdybyśmy wiedzieli że tak będzie to transza ostatnia poszła by w grudniu

Może kwestia aktu nie byłaby taka ważna, ale każdy kto ma kredyt wie, że im szybciej pokaze w banku akt tym szybciej zmieni się oprocentowanie kredytu, a to nie takie bez znaczenia przecież.

żadna sensacja kolego

po prostu liczy się prawda, wystarczy nie obiecywać

najpierw zapewniali że oddadzą wcześniej mieszkania i to dużo wcześniej a wyszło inaczej bo oddali po terminie a teraz s****y taty z aktem, niby jako zadość uczynienie że mieszkania oddane były później miały być w kwietniu ale nie ma

ale Ty pewnie się świetnie orientujesz skoro bronisz mat-bud to pewnie masz z nimi coś wspólnego

nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. wedlug umowy maja czas do konca czerwca, i nie obiecali ale starali sie szybciej to zalatwic. a wy juz sensacji szukacie tam gdzie jej nie ma ;/

no zgadza się z tą właśnością
co do aktu to mają czas do końca czerwca, ale obiecali do końca kwietnia :/
Artur
w zimę to cienko będzie z gazem :/

A jak mat-but tłumaczy się z przeciągania podpisania aktu?ogólnie przekazują mieszkanie, kasę zgarniają , ty je wykończysz ale notarialnie właścicielem nie jesteś, super polityka.

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (40 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

metalowe schody nierdzewne do piwnicy (3 odpowiedzi)

Witam. Kto moze mi poradzic kogos solidnego z Trojmiasta i okolicy do wykonania schodow stalowych...