mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego

Możliwość negocjacji-ile mogą zejść z ceny? cena wyjściowa 5500zł/m2 może jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: ŻENADA

Dokładnie... w końcu ktoś to zrozumiał, ciesze sie :) Aneta dzięki za zrozumienie.
tak na prawde to ja założyłam juz dawno ten wątek, tylko nie byłam jeszcze zalogowana :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się z Arturem, niech każdy patrzy na swoje a drugiego nie krytykuje

owszem każdy może pisać na forum, ale chodzi tu o kulturę osób piszących, o ich wścibskość i przechwałki. Najlepiej patrzeć "do własnego gara" a nie tylko krytykować. I gdyby była tu kultura to na pewno rozmówcy by to zrozumieli, że forum zostało stworzone po to aby wymieniać się informacjami dotyczącymi Al. Dębowej, którzy zakupili tam mieszkanie lub tudzież chcą nabyć i przy okazji uzyskać kilka informacji. A raptem niektórzy potrafią tylko wytykać, że ktoś na osiedlu nie ma tego czy tamtego, typowe wtrącanie nosa w nie swoje sprawy. Do tych, którzy nie wiedzą kultura ludzka polega na tym, że głupszym się ustępuje bo i tak do niczego się nie dojdzie - także ja to robię.

no i poza tym żadne osiedle nie jest idealne, na każde można coś znaleźć czy to będzie Reda, Rumia, obrzeża Gdyni lub samo centrum, więc dajcie sobie spokój

niestety ale jakby ktoś nie doczytał ten wątek dotyczy ul Dąbrowskiego/Janowskiej

ŻENADA

Ludzie, to forum dotyczy osiedla w Rumi na Al.Dębowej. A z tego co widzę to niektórzy urządzili sobie tutaj pole do popisu dla swoich cynicznych uwag i kłotni. Jak chcecie się klócić to spotkajcioe się w realu i zobaczymy komu będzie łyso :) Łatwo na siebie najeżdzać siedząc schowanym za anonimowym komputerem. Forum jest otwarte i każdy może tu wyrazić swoje opinie i spostrzeżenia, bez względu skąd kto jest i gdzie będzie mieszkał. Wyluzujcie trochę. A co do przyszłych mieszkańców - z czasem wszystko będzie mozna zmienić - wielkośc piaskownicy, skrzynki na dworzu itp. Wszystko zależeć będzie od tego jak mieszkańcy będą ze sobą współpracować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego

naprawdę w dwóch wątkach hehe lepiej się dobrze przyjrzyj zanim zaczniesz kłapać ozorem

chociaż równo siwieja? :)

a w czym ja mam sie bronic? co ja w sądzie jestem? :)
szybko zmieniasz tematy a moze to tzw rozdwojenie jaźni?
strasznie niski jest poziom twoich odzywek i daruj sobie bo akurat prowodyrem to zaśmiecania tego forum jesteś ty, sama sie prosisz...
Daruj sobie dziewczynko, bo cie inni ludzie zjedza.

p.s z jakiego ty w koncu jesteś osiedla bo piszesz i w watku dabrowskiego i al debowej! oj nie ładnie udzielac sie w temacie ktory ciebie nie powinien obchodzic:)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za troskę o me włosy, ale zmartwię Cię, mają się dobrze :)

Bawią mnie tacy jak Ty - partacze. jak widać nie masz nic na swoją obronę, nie dziwię się hehehehehehehehe oj łyso łyso łyso. pochwal się co takiego masz cudownego w Redzie ............... ale wiesz nie musisz się zastanawiać po co masz uruchamiać komórki mózgowe, których nie posiadasz albo nie potrafisz ich wykorzystać, Natura Ci poskąpiła............. uproszę Ci........ nic nie ma TAK Mi przykro. niezły ubaw.

łysa to będziesz Ty dziewczynko bo z nerwow tak osiwiejesz że wszystkie ci wypadną !!! :))))))))))

teraz pewnie łyso .............. tylko się nie popłacz :D

dziewczynko Ty sie hamuj ze słowami, bede pisac co mi sie podoba i dzieki tym tekstom bede jeszcze bardziej :) uwielbiam być złośliwa dla tych którzy sami sie o to prosza :)
co ci do cholery przeszkadza ze sobie czasem coś napisze!!! na swoim starym sie wyżywaj a nie na obcych ludziach!!!

cudownie licytacja się zaczyna, tyle że i tak będziesz na przegranej pozycji, zauważ że w Redzie nie ma kina, centrum handlowego hipermarketu hehe itp. dobrze mój poprzednik napisał, że psy dupami tam szczekają hehe ale się pośmieję. a co najlepsze, że nigdy się tych rzeczy nie doczekacie. Ale rozwojowa Reda uuuuuuuuuuuu "zazdroszczę" heheh

a z którego osiedla bliżej do skm?

chodzi tylko o to, że niepotrzebnie wypowiadasz się na tematy, które Ciebie osobiście nie dotyczą i nic więcej. Ale jak widać nie potrafisz tego zrozumieć, najwidoczniej kiepską masz inteligencję skoro nie dociera do Ciebie jak ktoś zwraca Ci uwagę, a Ty wciąż to samo. Ciekawa jestem jakby na forum Twojej inwestycji ktoś niepotrzebnie wtrącał ciągle swoje trzy grosze, które są zbędne i zupełnie nikomu nie potrzebne, tylko zawadzają. Chyba pora dorosnąć i zastanowić się nad swoim postępowaniem. Wścibska jesteś i tyle. Może w końcu do twojej pustej głowy to dotrze. bo wygląda na to, że trzeba Ci wszystko tłumaczyć ale najwidoczniej jesteś ograniczona umysłowo albo jak wolisz niespełna rozumu!!!!!!! I to na tyle w tym temacie.

ja pier.... ludzie jacy wy jesteście nerwowi wyluzujcie :) może to jakas depresja?! :) zbędne i nie na temat to są wasze komentarze, mam z waszych oszczerstw i tekstow wielka zabawe, dzieki, poprawiliscie mi dzisiaj humor :)

Tak jak pisze Aneta byłam zainteresowana zakupem mieszkania na obydwu osiedlach, na dąbrowskiego wyprzedane zostały mieszkania, na aleji dębowej nie odpowiadał mi układ mieszkania oraz późny odbior i nie śmieje się z waszych wyborów tylko rzeczywiście potwierdzam fakty z której samej NP. mieszkance Anecie sie nie podobają i tyle a Wy jedziecie na mnie jakbym conajmniej ja zaprojektowala plac zabaw albo skrzynki itp. Wyluzujcie !!!

nie zdążyła podobno co innego jej nie pasowało! więc niech się nie wypowiada. nie będzie mieszkała na Alei Dębowej więc niech przestanie dawać swoje komentarze, są zbędne. Jakoś nic nie wnosi do tego forum tylko przeszkadza!
Na to widać, że koleżanki się dobrały!
P.S. nie zdążyła, są jeszcze wolne mieszkania. :)

hej ludzie dajcie spokój Kaji co ona Wam zrobiła?
bez przesady każdy tu może sobie pisać co chce
a jak byście nie wiedzieli to Kaja miała kupić mieszkanie właśnie na dąbrowskiego ale nie zdążyła