mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego

Możliwość negocjacji-ile mogą zejść z ceny? cena wyjściowa 5500zł/m2 może jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: mieszkania Mat Bud Rumia,ul. Dąbrowskiego

czyli sie tam nie opłaca mieszkac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Artur

gdzieś mi się obiły ceny z tej Redy i wcale nie są takie rewelacyjne

zalezy co kto woli, ja tam wole spokój tak więc Reda mi odpowiada i wystarczy mi kilka osiedlowych sklepików i szkoła dla dziecka, nie kręcą mnie wielkie hipermarkety a auto mam i w każdej chwili "rozrywka"-czyt markety mam dostępne w ciagu 3 minut. Ty ze swojego osiedla będziesz miał taką samą odległość do "rozrywek"co ja z Redy.

Ta inwestycja w Redzie - hmmmm - trochę lipna lokalizacja. Chyba nikt nie chciałby mieszkać na torach i obojętnie czy lasek byłby za plecami czy nie. Ale przynajmniej mieszkańcy nie będą używali zegarków:)))))
Zatem najładniejsze w tych Tarasach są fotele na balkonie i przezroczysty stolik:)

poprostu stwierdziłem fakt ze w rumi jest jakakolwiek rozrywka a w redzie nic niema a szkoły, przedszkola i sklepy sa wszedzie hehe

Artur nie przesadzaj, ze w Redzie nic nie ma. Jest to co powinno być,szkoły,przedszkola,sklepy. Jest bynajmniej spokoj i ceny mieszkań o wiele mniejsze,a do rumi rzut beretem...dla mnie nie stanowi to problemu. A co Ty chcesz zeby było w mniejszych miejscowościach?jedz do gdyni jak chcesz zaspokoić swoja potrzebe rozrywki...

co do nowej inwestycji Mat budu to mi tez się podoba ale ta bliska odleglosc od torow mogłaby być uciążliwa, jak dadzą dobrą cenę to mieszkania na bank szybko sie rozejdą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aneta to kupuj czym dalej od gdyni tym taniej ale tu chyba nie chodzi zeby było dalej bo w redzie nic niema juz w sumie w rumi nic niema poza auchan galeria rumia i kinem to reda nic niema pod tymm wzgledem.

belwi bo to co mówili op Aleji Dębowej to bym stek bzdur wszystko jest w normie nie śmierdzi i jest ok ludzie stworzyli te problemy a co do mieszkan na alei dębowej to 30% jeszcze nie sprzedane a lepsza ma lokalizacje niz reda.

tak mnie też się podoba to nowe osiedle :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dlaczego tak sądzisz Artur?? o Alei Dębowej też wiele mówili, że za blisko oczyszczalni, że linia wysokiego napięcia za blisko a jak widać szybko się mieszkania rozeszły :) Wizualizacje tego nowego osiedla wyglądają dla mnie bardzo ciekawie. Lokalizacja też całkiem spoko.

widzieliscie ta nowa ich inwestycje reda ul lęśna to bedzie taki sam niewypał jak osiedle królewskie chyba ze cena zagraja dobrze

czlowieku ogarnij sie wejdz na strone zadzwon i sie dowiesz wszytskiego a tutaj na forum kto bedzie ci mówił ceny mieszkan jesli ludzie nie wiecej po ile teraz sprzedaja wszyscy dawno juz kupili co Tu pisza.

Witam. Ja chciałbym kupić mieszkanie w mat-bud. Możecie mi powiedzieć ile mniej więcej kosztuje m2?

O super, wielkie dzięki Artur. A skąd ten fachowiec jest i czy ma duże obłożenie?? No i najważniejsze jak cenowo wygląda??

beLwi

prosze bardzo http://mycio.yolasite.com/

Dziwne.....w Gdańsku już w kilku osiedlach wspólnoty mieszkaniowe doszły do wniosku i już działają w kierunku by pozbyć się ogrzewania miejskiego i przechodzą na grzanie gazowe....co Państwo na to????

To może Artur skoro masz dojścia do dobrych i sprawdzonych ekip remontowych to podasz tutaj na nie namiary. Pewnie niejedne osoba by skorzystała. Na razie z tego co widzę to ciągle o wszystko wypytujesz a sam nie dasz na nikogo/na nic kontaktu.

Aneta
masz racje ja nie narzekam pracuje w branzy budowlanej mam dojscia do ekip remontowych wiec jak dlamnie to pikuś tym bardziej ze sam sie znam na rzeczy.

nie narzekam że nie utrzymam, tylko że ogrzewanie jest drogie
przecież nikt za mnie płacić nie będzie
poza tym jak się ma dużą rodzinę i sporo znajomych to można sobie pomóc
no i nie możesz patrzeć przez pryzmat tego że tylko Ci co pracują jako budowlańcy to mogą zroić profesjonalnie, bo pewnie sam umiesz zrobić kilka rzeczy takich których w pracy nie robisz
to ze jestem pracownikiem banku nie znaczy że nie umiem sprzątać albo gotować a sprzątaczką ani kucharką nie jestem :)

Aneta praktycznie wszystko co słysze to masz za pół darmo i narzekasz ze nie utrzymasz mieszkania?? Popatrz na innych którzy nie maja takich znizek na wszystko tak jak i TY.