migor - opinia
Witam niestety zaistniała nieciekawa sytuacja związana z tym spa którą muszę opisać. Zakupiłam Karnet na 22 zabiegi odchudzające korzystając z oferty Grupona.Z dnia na dzień spa zostało bez wcześniejszej informacji zamknięte...a raczej poinformowano mnie gdy przyjechałam na zabieg, że jest remont i spa jest zamknięte. Cierpliwie czekałam na koniec remontu i jakie było moje zaskoczenie gdy po powrocie okazało się, że spa ma nowego właściciela.
Do właścicielki dodzwonić się nie można ,a automatyczna sekretarka informuje iż firma zakończyła działalność a za kupony Grupona zwróci pieniądze Grupon. Grupon natomiast to ma informację ze spa, że kupon został wydany czyli zrealizowany i pieniędzy nie zwrócą . z 22 wykupionych zabiegów zdążyłam zaliczyć 5....rzeczywiście karnet wykorzystany.
Do właścicielki dodzwonić się nie można ,a automatyczna sekretarka informuje iż firma zakończyła działalność a za kupony Grupona zwróci pieniądze Grupon. Grupon natomiast to ma informację ze spa, że kupon został wydany czyli zrealizowany i pieniędzy nie zwrócą . z 22 wykupionych zabiegów zdążyłam zaliczyć 5....rzeczywiście karnet wykorzystany.