miło ale niska jakośc.

Skorzystalismy dzieku kuponowi, lokal ma bardzo dobra lokalizacje, mieszkam nie daleko i nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest, Pani które tam pracują wszytskie bardzo miłe i sympatyczne.
Lokal chłodny typowo taki z kumplem na piwko.
Menu jest dobre jest duzo jedzenia które ma popyt.
lecz jeżeli chodzi o jakosc to daje duzo do myslenia, miesko odgrzewane, podpiekane. Ogólnie nie dobre :(
ale moge osobiście polecić Pierogi z miesem baaardzo dobre.
bylismy w 4 osoby i niestety tylko mi samakowało to danie reszta niestety wyszła głodna i rozczarowana.
Apel do szefowej by nie oszczedzała na jakosci , bo lokal jest spoko alecz jakosci dania nie mają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: miło ale niska jakośc.

Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje na Pani opinię,ale ostanie miesiące poświeciłam zmianom zarowno dotyczacym menu jaki samego lokalu.Dziękuję za uwagi ,mam nadzieję że zmiana kucharza spowodowała podsniesienie jakości usługi,przygotowujemy dania na tzw."oczach klienta'.' Ze wzgledu na to że kuchnia jest otwarta, mamy możliwość przygotowywania każdego dania typu z grilla czy patelni na bieżąco przed wydaniem,każdy klient może przyjrzeć się w jaki sposóbi co jest przygotowywane .Bazując na opini stałych klientów uważam ,że wielkośc porcji jest odpowiednia, gdyż często słyszę opinie ,że dania są wręcz za duże a cena do wielkości przystępna,typowa pierś z grilla z ananasem zapiekana serem ,frytki i surówki kosztuje 16,50zł,przy czym pierś ma okolo 200 gram.Pierogi produkujemy sami.Myślę'ze dodatkowym atutem są codziennie inne dania jako dodatkowe oprócz stałego menu,
są w niższej cenie,co daje klientowi urozmaicenie zarówno w wyborze dan jaki i finansowymJeszcze raz dziękuje za uwagi i zapraszam do skorzystania z naszej oferty ponownie, i czekam na opinie.Pozdrawiam .

Re: miło ale niska jakośc.

Czasami tam bywam-jedzenie dobre i niedrogie,ale gdyby był jeszcze rosół z domowym makaronem to wpadałabym bym znacznie częściej.