3 czerwca z Szybką Koleją Miejską za 1 grosz!

Temat dostępny też na forum: 3 czerwca z Szybką Koleją Miejską za 1 grosz!
Z okazji święta wszystkich dzieci, mali pasażerowie mający nie więcej niż 16 lat będą mogli nabyć w tym dniu całodzienny bilet SKM za 1 grosz. Aby skorzystać z przejazdu konieczne będzie posiadanie dokumentu pozwalającego ustalić wiek pasażera.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to super,czyli małe dzieci powinny miec przy sobie akt urodzenia

bilety za 1 grosz

to świetny pomysł, a co do tych dokumentów stwierdzających wiek dziecka - to z pewnością chodzi o te większe, bardziej wyrośnięte dzieci

za jeden grosz

Wspaniały pomysł !!! Przynajmniej rodzice gromadki dzieci będą mogli pokazać dzieciaczkom więcej niż tylko swoje podwórko.

tera ok

No teraz ok ;) Dziękuje że to zmieniliście, pozdrawiam.

wow:))

świetna promocja. SKM jest ok :]

W PKP potrzebny jest dok dla 4-latk

O ile wiem w PKP potrzebny jest dokument potwierdzajacy wiek dla dzieci powyżej 4 lat (np LEGITYMACJA PRZEDSZKOLNA, akt urodzenia lub chyba też paszport) aby korzystać ze zniżki. Rozumiem: legitymacja szkolna jest formą zmuszania rodziców do pilnowania obowiazku szkolnego ale przedszkolna to chyba przesada...To chyba ma na celu dyskryminację dzieci które z różnych przyczyn chodzić do przedszkola nie mogą, choćby bardzo chciały. Mam nadzieję że w SKM panuje zdrowszy rozsądek :-).
Skomplikowany, nieczytelny system zniżek w PKP nie zacheca do okazjonalnego korzystania z ich usług.

Inne tematy z forum

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie! (48 odpowiedzi)

Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu! Jego najnowszy program, czyli Maciej...

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (7 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

Zatańczysz ze mną jeszcze raz - Marcin Sójka (5 odpowiedzi)

Marcin Sójka, charyzmatyczny zwycięzca 9. edycji programu The Voice of Poland i autor takich...