5 urodziny Wyspy

Temat dostępny też na forum: 5 urodziny Wyspy
Fundacja Wyspa Progress obchodzi 5 lat alternatywnej aktywności w stoczni, dlatego zaprasza na trzy wydarzenia artystyczne, które odbędą się w piątek 5 października 2007.W Instytucie Sztuki Wyspa o godzinie 19:00 nastąpi otwarcie wystawy francuskiej artystki Jeanne Susplugas Skutki Uboczne, oraz wystawy model ad hoc, prezentującej sztukę artystów związanych z Modelarnią, czyli Samoorganizującą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

Na stronie napisane jest, że wstęp kosztuje 10 zł. Przejechałam 20 km, żeby uczestniczyć w tej imprezie, jednak na miejscu okazało się, że wstęp jest tylko na specjalne zaproszenia. Straciłam tylko czas i pieniądze. Nawet nie chcę komentować takiego braku profesjonalizmu, bo cisną mi się tylko niecenzuralne słowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

TEDxGdańsk (4 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

Don't Let Daddy Know Poland (24 odpowiedzi)

Don't Let Daddy Know Poland powraca do ERGO Areny w Gdańsku-Sopocie już 14 lutego 2026!...