5 urodziny Wyspy

Temat dostępny też na forum: 5 urodziny Wyspy
Fundacja Wyspa Progress obchodzi 5 lat alternatywnej aktywności w stoczni, dlatego zaprasza na trzy wydarzenia artystyczne, które odbędą się w piątek 5 października 2007.W Instytucie Sztuki Wyspa o godzinie 19:00 nastąpi otwarcie wystawy francuskiej artystki Jeanne Susplugas Skutki Uboczne, oraz wystawy model ad hoc, prezentującej sztukę artystów związanych z Modelarnią, czyli Samoorganizującą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

Na stronie napisane jest, że wstęp kosztuje 10 zł. Przejechałam 20 km, żeby uczestniczyć w tej imprezie, jednak na miejscu okazało się, że wstęp jest tylko na specjalne zaproszenia. Straciłam tylko czas i pieniądze. Nawet nie chcę komentować takiego braku profesjonalizmu, bo cisną mi się tylko niecenzuralne słowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Straszny dwór opera - koncert plenerowy PG (12 odpowiedzi)

Politechnika Gdańska zaprasza na niezwykły koncert plenerowy, podczas którego pełnią emocji,...

Majowe warsztaty z Kicią Kocią (4 odpowiedzi)

Ulubiona kotka wszystkich dzieci powraca do Garnizonu! Już 24 maja w sali nad Sztuką Wyboru przy...

XXXIX Bałtycki Festiwal Piosenki Morskiej (3 odpowiedzi)

Bałtycki Festiwal Piosenki Morskiej w Gdyni to jeden z najstarszych festiwali tej muzyki w...