Akcent, The Jet Set

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
The Jet SetM – zespół muzyczny powstały w Polsce w 2005 roku, grający muzykę będącą mieszanką R'n'B, rapu, popu i dance. W skład zespołu wchodzi urodzona w Sankt Petersburgu wokalistka Sasha Strunin oraz David Junior Serame - wokalista i raper z Anglii. W początkowym etapie istnienia The Jet Set tworzyła Sasha oraz pochodzący z Chicago raper Tray, którego następnie zastąpił David. Tray ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ide

IDE

BILETY

W jaki sposób i gdzie można nabyć bilety?

bilety

kupuje sie przy wejsciu

Jet Set

co to

co to jest ten akcent?

wstęp

czy osoby niepełnoletnie mogą również przybyć na koncert??

Akcent!!
najbardziej wyczekiwany koncert tego lata ;)
(oczywiscie przez moja osobe)

Osoby nieletnie

Tak osoby nieletnie mogą wejść na imprezę, ale pod opieką dorosłych, którzy muszą za nią odpowiadać

zasmucony człek

Powiem wam ze ta pogoda na tych koncertach jest du bani. Moze i dziwna z mojej strony propozycja ale ale te namioty co byly w zeszlych latach byly fajne,mozna bylo sie tam schowac przed deszczem.

Szansa na transmisje w tv???

Czy wiecie coś na temat czy jest szansa na to, by koncert w Gdańsku był transmitowany przez jedną ze stacji tv? Czy tvp2, która jest współorganizatorem "hitów na czasie", gdzie jak wiecie występował AKCENT, a przez to promotorem w Polsce tego zespołu wyraziłaby chęc transmisji koncertu, a jeśli tak, do kogo z tvp2 należy zwrócic się z tą prośbą? Jeśli to możliwe prosiłabym o odp osób bezpośrednio zajmujących się organizacją i promocją koncertu;) Z góry dziękuje w imieniu własnym i pozostałych fanó w całej Polsce;)

koncert The Jet Set

Czy aby napewno nieletni bez dorosłego opiekuna nie mają wstępu?

akcent

to napewno jest akcent ten zagraniczny ? bo jest też polski ...;/;/

Elo szczęściarze nagrywajcie Akcent jeśli będziecie na koncercie i zrzuccie na youtuba jesli możecie, nie chowac mi filmiku w szufladzie dzielic sie z innymi prosze!!;))))pleaseeee... miłej zabawy zycze szczęściarze;D

koncert

hmm..czy kots wie do ktorej trwa caly koncert???

OSOBY NIELETNIE MOGĄ WEJŚĆ!!

jakos ja mam 15 lat i wchodze normalnie z kolezankami bez doroslego opiekuna ;P

...

Osoby nieletnie moga wejść bez żadnych przeszkód, bez opieki osoby dorosłej.
Tylko alkoholu nie można mieć.
A impreza kończy sie jakos po 23.

JAKI AKCENT

no wlasnie polski czy zagraniczny AKCent? bo jest taki i tak ;]

Jezuu

No przeciez ponizej jest napisane ze rumunski!!

akcent

wlasnie! prosze o uploadowanie przynajmniej fragmentu koncertu na youtube.

byla lipa na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu Akcent tak pozno...

Ogolnie bylo ok, tylko Akcent sie spoznil... Zajefajny zespol, mogliby grac dluzej. Dzieki nim bylo w deche, polecam, Caluski....

MEGA

Ogolnie mi sie podobalo- oczywiscie najlepsze na koniec ;] nie myslalam, ze bede sie tak dobrze bawic ;]

pozostaly mile wspomnienia i bluzka z autografami chlopakow z Akcentu ;p

Akcent MY love xD

ogolnie na pcoztaku bylo nudno...ale jak wkorcyzl akcent to wszyscy zwariowlai no bardziej dziewczyny. jeden z lepszyhc koncertow lepszy niz Arash :) naprawde bylo super swietnie sie bawilam wrecz mowic nie moge xD w dodatku zalapalam sie na autografy :) mega koncert byl xD

AKCENT GóRą

Było super,kiedy akcent śpiewał zaczęła się super zabawa!!!!!!niech przyjadą jeszcze raz. był superowo i nie było masakry:)

AKCENT!!

No jak ktoś ma wystepowac jako najwieksza gwiazda to zawsze jest ostatni wiec z czym sie spoznili ? przeciez oni byli juz jak spiewali the jet set. Tak czy siak bylo extra

No i mi rowniez pozostaly wspaniale wspomnienia, zdjecia, filmy i autografy Akcenciakow ;*

; DDDD.

;]. na akcencie było bossssko ; DD. mimo iż nie slucham tego rodzaju muzyki ;]]]]//

http://pl.youtube.com/watch?v=uVgdUPrAnag

na tym kanale jeszcze kilka filmikow z koncertu ;]]...

I LOVE AKCENT!!!

Ten kto nie był niech żałuje!!! I love you Mihai !!!!

Super!!!

Na początku było przynudzanie, ale jak do akcji wkroczył Akcent to juz byla jazda na całego! Jeszcze raz STO LAT!!!

SUPER

było super.! kto nie był niech żałuje!

akcent rlz haha :D:D:D:D

akcent girl

bosciej byc nie moglo, gdy do akcji wkroczyli przystojniacy z Rumunii. co tu duzo pisac z****ISCIE BYLO!!!!!!!!!!!

BOSCY

STAłYSMY PRZY SAMEJ SCENIE!!!!!!! było poprostu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marius to mega odlotowo odjazdowo niesamowicie bosko sexownyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE JAK I KIEDY WY DOSTALISCIE TE AUTOGRAFYYY???????? ODPISZCIE!! BUZKA!!

czy na tej stronie sa jakies zdjecia albo filmy z ich koncertu??

ludzie napiszcie mi na maila jak dostaliscie autografy o chlopakow!!

JA bylam pod sama scena i mam autografy bylo super !!!!

:D

wiadomo muza obciachowa, ale szacuneczek ze na żywo i niewiele odbiega od wykonania w teledysku, było wesoło :)

Koncert był suuuuuuuuuuuuper!!! Załujcie nieobecni

SUUUPER!

Było po prostu SUPER! Najlepszy akcentowy koncert na jakim byłam xD Ludzie świetnie się bawili... Więcej takich imprez (z Akcentem w roli głównej!)

P.S. Na autografy można było poczekać... Po koncercie podeszli pod scenę ^^

ZARABISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KONCERT ,BYł GODNY POSWIECENIA .NIE ZAłUJE ZE BYłAM I POSWIECIłAM TEN CZAS ,DLA CHłOPAKóW Z RUMUNI .MUSIMY ICH SCIAGNAC JESZCZE RAZ

Akcent spoko sonia do bani

Witam Koncert był z*******y gratuluje zapraszamy ponownie zespuł a Sonia do bani była sztuczna niewiem kto ja tam zaprosił :(

Superrr :)

Koncert był z*******y :) Szkoda, że Akcent tak krótko grał :(

xD xD

no koncercik z*******y, oczywiście Akcent nie miał sobie jak na razie równych xD no i oczywiście wszyscy przystojni :D oby jeszcze przyjechali. No i super ze autografiki sie trafily od całej czwórki xD

super

super koncert oczywiscie AKCENTU :P reszta przynudzała ;P zapraszamy na polska strone chłopakow i forum :) zwłaszcza na forum ;) www.akcentpoland.yoyo.pl

łaaaa

kurde
Akcent aaaaa 4 kolesi z okladki ckm :D:D:D zajbiscieee było

aaaa:)

Była naprawdę fajnie. Oczywiście bez żadnego gwiazdorstwa chłopaki z Akcentu po koncercie podeszli do pozostałych pod scena fanów. Rozdawali autografy bez żadnego problemu (nawet na bluzach moich córek :) ) i można było zrobić sobie z każdym fotkę.
Moje córki były bardzo szczęśliwe. ... a ja mając aparat napstrykałam fotek do woli.
Szacunek dla tych chłopaków.
Normalni i bardzo sypatyczni.... i oczywiście spiewali na żywo.... więc chwała im za to.

film

czy wie ktoś czy profesjonalny film z koncertu jest dopstępny gdzieś? bardzo proszę o odpowiedź tutaj alno na maila.
było suuuuuuuper oni są boscy:)

fanka akcentu

BYŁAM NA WIELU ICH KONCERTECH .TEN TERZ BYŁ SUPER

Tez bylam na tym koncercie i nie zaluje;D Co prawda The Jet Set rok temu byli i przynudzali,ale teraz sie rozkrecili xD. Akcent i tak super gral:).Udalo sie zdobyc autografy przywitac i pogadac:).Naprawde mi sie sie podobal.I nie zaluje... na zywo koncerty najlepsze i jestem z tego zadowolona,ze grali na zywo :)

Ale wyszli jeszcze raz i zaspiewali:D No nie dokonczylam :D.Hehe;D.Co prawda piosenki ich znalam,ale skladu grupy nie ;).Hmm powiem tak,oni sa naprawde przystojni i ladni ;).Kumpeli sie wszyscy spodobali hehe:).

Prawda. Koncer z*******y.!!! Akcent

Ale było exstra

Super było na tym koncercie i jaka była goraca atmosfera jak akcent grał i dal czadu wiec za rok tez ich zaproscie napewno przyjde.Pozdrawiam wszystkich organiztorów tego koncertu i oczywicie akcent i caluski wam śle

monia rynkowska

oni sącool na maksa wyluzowani a jak ktoś ich nie lubi to wypaduwa jeśli mowa o zagranicznym zespole