Akcja oddawania krwi

Jeśli ktoś z Państwa chciałby oddać krew, będzie to możliwe 2 września sobota w remizie OSP Kielno od 8 do 12. Obecnie są duże braki krwi, a jest to coś czego nie da się wyprodukować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krew jest oddawana zachodnim koncernom i pozniej odsprzedawana za gruba kase. I w pakiecie z bialkeim kolca po terapii genowej ... Dziekuje bardzo. Frajerow to nie tu szukac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Haha, szury w formie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jeżeli ktoś oddaje krew dla kogoś i w deklaracji podaje dane tej osoby wraz z adresem placówki, również?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jest oddawana tylko odsprzedawana. W wyniku sprzedaży nadwyżek osocza krwi pozyskano:

2019: 92 mln zł
2020: 137 mln
2021: 161 mln
2022: 191 mln

W 2023 za litr osocza otrzyma 176,44 od firm farmaceutycznych.

Także zachęcam do oddawania krwi i ratowania Ministerstwa Zdrowia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

.sprzedaje osocza, a...wydaje za opłatą...... piekna nowomowa

https://www.fakt.pl/pieniadze/ministerstwo-zdrowia-odsprzedaje-krew-i-osocze-od-honorowych-dawcow-krwi/xvtc397?utm_source=wykop.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

Prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddawana zachodnim koncernom, no tego jeszcze nie grali....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to znaleźli jednego nie frajera, wujek dobra rada się znalazł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...