Wybrałem dr Mincewicza bo nie mam czasu na alergie (1) Mam alergie od lat i przeszedłem przez wiele gabinetów i lekarzy wiec mogę z... Rafał Szkoda, wielka szkoda.... (1) Lecze się w tej przychodni od pięciu lat i muszę przyznaać, że z roku na rk... Pacjentka Byłem i polecam! (1) Byłem w tej przychodni kilkanaście dni temu na wizycie. Oczywiście jest to... Grzesiek
Fachowo, dość uprzejmie, co nie wszędzie się w służbie zdrowia zdarza (1) Wbrew ogólnemu narzekaniu i wydawaniu polskiej służbie zdrowia tylko złych... Marek :) (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam wszystkim catsidi Dana - opinia (1) Witam - byłam dziś u doktora Mincewicza z moją córą i muszę stwierdzić, że... Dana Nareszcie lekarz, który wie o co chodzi (1) Szanowni Państwo - przyznam,że bardzo irytują mnie opinie pacjentów... Zbigniew Polecam (1) Byłem w zeszłym tygodniu z moim 6 letnim synem na kolejnej wizycie i dalej... Witek godny polecenia - jeżeli chcesz wygrać z alergią (1) Tylko dzięki ogromnej wiedzy medycznej i intuicji doktora Mincewicza jestem w... Raf Chaos, brak kompetencji i zerowanie na ludzkim nieszczesciu! (2) Przychodni tej nie polecam pod kazdym wzgledem. Wizyta na godzine 17:00... Magdalena Jak na pierwszy kontakt z taką poradnią to SUPER! (2) Uważam że bardzo fachowa i miła obsługa ze strony lekarzy i personelu... Klemens MOJE SPOSTRZEŻENIA (3) Witam! Jeżdzę tam z synem od roku i uważam, że jak na nasze polskie warunki,... Beata z Ludwikiem z Bytowa nie polecam (2) niestety poza utratą sporej ilości pieniędzy i wielu onbietnic efekt jaki... astamtyk mieszane uczucia (1) Do jakości leczenia i wiedzy doktora nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cała... raB Pełen profesjonalizm! (1) Zgadzam się z opinią że usługa nie jest tania, ale napewno lepiej zapłacic... Ania moja subiektywna ocena (1) Wcale nie jest tak źle jak tu inni piszą.Dr.Mincewicz według mojej oceny jest... ewa bojke PRZYCHODNIA DLA BOGACZY (1) Dr Mincewicz może i jest dobrym specjalistą,ale jest za bardzo wpatrzony w... pacjentka Nie mam zastrzeżeń do przychodni - (1) jest całkiem porządna, jak na te warunki lokalowe. Lekarze dość... pacjentka to jakaś pomyłka (1) No to chyba bylismy w jakichs innych klinikach... - dzieki pani z recepcji to... duszek A ja jestem brdziej niż zadowolony (1) Nie do mkonca zgadzam się z opiniami.Mieszkałem na zachodzie wiele lat i wiem... maciek