Alpha Siedlce

Temat dostępny też na forum: Alpha Siedlce
Kurs Alpha to przestrzeń, w której możesz zadawać pytania o sens życia, zgłębiać kwestie wiary i dzielić się swoimi przemyśleniami.Każde spotkanie zaczynamy wspólną kolacją, która pomaga nawiązać relacje. Po kolacji czeka na Ciebie około 30-minutowy film, który inspiruje do dyskusji w mniejszych grupach. Podczas rozmów masz szansę swobodnie wyrazić swoje myśli lub po prostu posłuchać ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry czas

Kurs Alfa pomógł mi przewartościować życiowe cele i pragnienia; skupić się na najważniejszym - miłości i szacunku. Byłam na tym kursie i bardzo polecam, każdemu kto chce spędzić miło czas z ludźmi o różnych poglądach życiowych .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warto

Jeden z ciekawszych kursów w jakich brałem udział. Namówiła mnie żona przez to, że widziałem jak wraca ze spotkań swojego kursu uśmiechnięta i odmieniona. Takiego kościoła nie znałem. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Bardzo serdecznie polecam ten kurs. Spotkania sa prowadzone w duchu otwartości i szacunku do drugiego człowieka. Po kilku czujesz się jak na spotkaniu ze znajomymi. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super czas

Piękni ludzie. Polecam każdemu kto chciałby spędzić miło miło czas w gronie mega wartościowych osób.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Duży plus

Po Alfie miałam tylko jedną myśl, że każdy jako młody człowiek powinien raz doświadczyć czegoś takiego. Myślę, że wiele życiorysów napisałoby się całkiem inaczej. Jest to tak proste i w sumie tak oczywiste, nienachalne, tak dalekie od obrazu kościoła w Polsce, że jest wręcz niewiarygodnym jest fakt, że nie jest to w Polsce powszechne. Zdecydowanie warto spróbować! Nawet taka sceptyczka jak ja, spędziła przez te kilkanaście spotkań wyjątkowy czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szwedzka Para Królewska z wizytą w Gdańsku (5 odpowiedzi)

W czwartek, 12 marca Gdańsk odwiedzą Karol XVI Gustaw, król Szwecji oraz królowa Szwecji Sylwia....

Gdakon 2026 - Przejście Futrzaków (6 odpowiedzi)

Parada Futrzaków (Furry) po ulicach Sopotu w ramach wydarzenia Gdakon 2026 odbędzie się planowo w...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (10 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...