Amnesty International

Czy ktoś ma doświadczenie w pracy w tej firmie? Interesują mnie opinie na temat tej firmy. Jeśli ktoś mógł by mi pomóc to z góry dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Amnesty International

Firma? Jaka firma?? To organizacja!
Polecam lekturę http://www.mmwroclaw.pl/332409/2010/8/5/fundraiser--lowca-datkow?category=news oraz opinii przy tym.
Jak dla mnie nie jest to praca w której bym się widział (pomimo podobno dobrych zarobków) - dlaczego? Po prostu trzeba mieć smykałkę "domokrążcy" i naganiać sobie ludzi na ulicy. Mnie się to z Jehowymi bardziej kojarzy...no sorry.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się. Nie raz mnie zaczepiali na ulicy. Cel może i zbożny, ale nie wyobrażam sobie siebie w roli "wyciągacza pieniędzy" od ludzi na ulicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

amnesty to jedna z największych organizacji pozarządowych na świecie... jak masz zaciecie i rzeczywiscie chcesz pracować (a nie stać bezczynnie) to mozna fajnie zarobić, warunki pracy też spoko.
pozdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...