Apartamenty Stara Winiarnia

Temat dostępny też na forum: Apartamenty Stara Winiarnia
Kompleks Stara Winiarnia powstał w Śródmieściu Gdańska, w pobliżu najważniejszych zabytków oraz Motławy. Miejsce jest prestiżowe i zapewnia dostęp do obiektów kultury i rozrywki, jakie funkcjonują w obrębie Głównego i Starego Miasta.

Starą Winiarnię tworzy to zespół trzech kameralnych budynków o trzykondygnacyjnej zabudowie, różnym wieku i spójnej architekturze. ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kapitalnie wykończone

Byłem na spacerze w ubiegłym tygodniu i muszę powiedzieć że jestem zaskoczony jak powoli teren w okolicach Hilotna zaczyna nabierać kształtu oraz wyglądu. Dookoła liczni deweloperzy zaczynają inwestować kapitał i rewitalizują teren aby była to kolejna przyjazna dla mieszkańców dzielnica gdańska. Co do Starej Winiarni jest ona już zbudowana i gotowa do kupienia z tego co się orientuje . Z jednej strony od remontowany budynek z apartamentami z drugiej od strony ul Czopowej przepiękna nowa architektura z tarasami widokowymi na dachu, w której znajdują się lokale oraz apartamenty. Oczywiście standardem jest, że inwestycja posiada hale garażową dzięki czemu mieszkańcy nie mają problemu z parkowaniem samochodów.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

polecam

bardzo profesjonalna obsluga pracownikow Biura Sprzedazy. Inwestycja polozona w kapitalnym punkcie Gdanska. Ceny bardzo atrakcyjne- rozwazam bardzo powaznie zakup mieszkania.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bardzo sympatyczne

miałam przyjemność odwiedizc biuro sprzedażny i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. pracownik miły i uprzejmy do tego wszystko jasno wytłumaczył.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Odnowienie starych budynków super

ale dostawienie tego nowego paskudztwa okropne
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobało się ale brak zdolności ? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Apartamenty bardzo ładne ... Klimat i elegancja.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

odwiedziłam biuro sprzedaży

Z ciekawością odwiedziłam biuro sprzedaży i dowiedziałam się duzo ciekawych faktów. Sympatyczny młody człowiek oprowadził mnie po większości mieszkań i opowiedział szczegółowo o lokalizacji i detalach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

super apartament

bardzo piekny apartament bardzo mi sie podoba
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Bardzo mi się podoba

efektowne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm

byłam ostatnio w biurze sprzedaży. gdyby nie informacja od koleżanki nigdy bym sie nie dowiedziała an temat apartamentów. Mieszkania od Czopowej średnio ale od dziedzińca rewelacja. do tego pan Maciek z biura sprzedaży fajnie wszystko zaprezentował. ogolnie inwestycja godna uwagi !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre pierwsze wrażenie

Miałam przyjemność oglądać mieszkania w grudniu. Prezentacja bardzo konkretna i pozytywna. Lokalizacja - wszędzie blisko, otoczenie - rok czy dwa i będzie pięknie, mieszkania - standardowe ale też nigdzie nie widziałam takich tarasów na dachu budynku, cena - do zastanowienia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajna ściema

Ewa, Iwona i kto tam jeszcze

osiedle bardzo fajne, sąsiedztwo się zmienia, mieszkania też niczego sobie, obsługa rewelacja !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dookoła stare budownictwo, ruiny

Wieczorem na piechotę raczej strach gdzieś się wybrać, bary piwne, zaraz obok zaczynają się tereny przemysłowe, hm.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdyby nie pan Maciej mieliby problem

Bardzo uczciwy i rzetelny człowiek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapytanie

Witam,
Zastanawiam sie co jest na rzeczy? Ponieważ na dzień dzisiejszy sa tam wolne mieszkanie- apartamenty ...
Byliśmy z mężem oglądać jesteśmy pod wrażeniem ...tylko co jest nie tak?
Moze ktoś coś wie ? Bardzo proszę powiedzcie ...

hamburczyk

piekne polozenie fajne apartamenty tylko otaczajace na grodzkiej stare zabytkowe kmieniczki i stan ulicy nie remontowne izaniedbane nie zachecaja do zakupu i zamieszkania

widok na zagracone balkony

budynku na przeciwko- bezcenny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

La Esquina (7 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...