Apteka

Temat dostępny też na forum: Apteka
SPRZEDAŻ BILETÓW:www.ticketonline.pl
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dostalem plyte od Marcina.jest naprawde dobra.polecam

Opis

BARDZO BARDZO FAJNY OPIS KONCERTU APTEKI SZCZERZE POLECAM

Świetny koncert, Kodym i reszta żuli w naprawdę dobrej formie.
Support (les bigos) był nudny, ale szczęśćiem nie grali długo.
Aptekarze wyglądali na podejrzanie trzeźwych, nie było mowy o takiej jatce jak zeszłym razem w Uchu. Wszystkie numery zagrane bez pudła. Publiczność szalała (a raczej zbuntowane nastolatki na przedzie, wymieszane z podstarzałymi nastolatkami na speedzie), reszta potrafiła docenić spektakl bez punkowego obijania się o wszystkich dookoła.

Jedyny minus, to taki że na bisy Aptekarze zaczęli się powtarzać -- bodaj tylko jeden na pięć czy sześć bisów nie był powtórzeniem z pierwszego setu.

Ale nie ma co narzekać -- dla mnie 9/10.

Dzięki, Wiktor za wsparcie.

The Day After

LES BIGOS - zamknąć oczy i posłuchać na żywo, to miłe dla uszu zaskoczenie, niesamowita energia, ciekawe aranżacje, jednak powinni trochę popracować nad wizualną oprawą koncertu - szczególnie wokalistka, która wyglądała jak wyrwana z innej bajki: ten biały polarowy dresik i kapturek nijak się miał do dźwięków jakie można było usłyszeć ze sceny.

APTEKA - doskonała forma i konkretne granie Kodyma oraz przyzwoita sekcja zasługują na duże brawa (i tak też było), na przestrzeni 23 lat od pierwszego koncertu Jędrzeja jaki widziałem i potem kolejnych w różnym czasie, miejscach i składach uważam wczorajszy za jeden z lepszych, choć przyznam szczerze: obawiałem się że może być inaczej a tu taka niespodzianka :-)

UCHO - ja wiele rozumiem, ale Kochani klima albo chociaż mocniejsza wentylacja zdecydowanie wskazana

Apteka jest super

mi rowniez koncert sie bardzo podobal, faktycznie mogliby na bis cos innego zagrac, ale co tam- dobrze bylo:)

Inne tematy z forum

Światowy Kongres Rowerowy Velo-city 2025 (11 odpowiedzi)

Gdańsk, jako pierwsze miasto w Europie środkowo-wschodniej, w czerwcu 2025 roku będzie...

9. Karnawał Latawców... po żuławsku! (8 odpowiedzi)

Odlotowe latawce żuławskie zatańczą na niebie nad Wyspą Sobieszewską 8 czerwca, w godzinach 12:00...

Noc Wieżowców w Trójmieście (9 odpowiedzi)

Już 31 maja 2025 roku Trójmiasto po raz pierwszy dołączy do ogólnopolskiej Nocy Wieżowców...