Octavia 1,9tdi (1) Byłem w innych warsztatach z moją skodą octavią 1,9tdi, problem dotyczył... Paweł Kuna Brak auta i taki problem... (1) Jestem stałym klientem w tym warsztacie, z czego jestem zadowolony. Ostatnio... Krystian Serwis godny polecenia (1) Wizyta w Arauto była dla mnie sporym zaskoczeniem - profesjonalna obsługa,... szymon_kowalski
O to chodzi (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy. Moje audi odmówiło współpracy zatrzymując... Małgorzata Gorąco polecam każdemu taki warsztat (1) Bardzo długo szukałem warsztatu w którym dokonano by korekty luzów zaworowych... Marcin D. Jestem zadowolona (1) Jestem zadowolona z naprawy,w moim odczuciu są dobrzy i przede wszystkim... Agnieszka Polecam ten warsztat (1) Bardzo polecam warsztat Arauto. Znalazłam go za pośrednictwem tego portalu,... Paweł Reanimacja (1) Niedawno kupiłem auto jakie mi się marzyło - bmw e36, niestety tuż po zakupie... Marcin Po pierwszym spotkaniu oceniam jako pełny profesjonalizm (1) od 2008 roku byłem stałym klientem serwisu VW Plichta na Szadółkach. Były... Tadeusz Mega pozytyw (1) Witam, w polecam warsztat Pana Ariela! Pełen profesjonalizm, bardzo szybka... Michał Turbowymiana :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat. Wymiana turbosprężarki oraz... Grześ Rzetelna i profesjonalna obsługa (1) Od dłuższego czasu szukałam najlepszego warsztatu od spraw elektrycznych.... Małgosia Paweł - opinia (1) Warsztat zasługuje na solidny pozytyw. Mechanicy mają sporą wiedzę na temat... Paweł Prawdziwi mechanicy! (1) Moja współpraca z tym warsztatem zaczęła się dlatego, że mój samochód... Mirek Pozytyw (1) Bardzo miły i rzeczowy kontakt zarówno telefoniczny, jak i na miejscu. Szybka... Piotrek Madzia (1) Naprawa przebiegła szybko, sprawnie, koszt usługi oceniam na niewygórowany.... Madzia Solidnie, fachowo i uczciwie! (1) W autku brakowało mocy, gasło, szarpało i zapalała się kontrolka silnika i... Agnieszka Uczciwy warsztat (1) Może i zeszło chłopakom kilka dni ale autko zrobione jak należy: remont... Koleś Klient (1) Odwiedziłem ten warsztat z polecenia, jestem bardzo zadowolony, zrobili... Klient zioom - opinia (1) Witam korzystalem juz tez kilkukrotnie z tej firmy bardzo uczciwa firma... zioom