Banino
Bierzmowanie. (7) Witam wszystkich. Mam pytanie czy wiadomo kiedy będą nowe zapisy młodzieży... Rodzic. ODDAM ZA DARMO MATERAC (3) witam, mam do oddania materac 140x200. Materac używany przez 1,5 roku.... Patrycja siatkówka (26) Może ktoś by reflektował zwołać się, załatwić salę i pograć w siatkówkę ? Radek
Zgubiono telefon Huawei P8 Lite biały w czarnym etui (3) Witam, dziś rano zgubiłam telefon w Baninie o marce Huawei P8 Lite w kolorze... Natalia spotkanie wiosenne (2) proponuję spotkanie w sobotę ok 12 na pętli autobusowe.temat:bieżące sprawy,w... Banino na przod Znajomość przepisów ruchu drogowego za szkołą ;) (29) Tak się zastanawiam kiedy jadąc od parkingu przy szkole w stronę ul.... Dred Elektryk - gdzie w okolicy? (15) Cześć Znacie może jakiegoś dobrego elektryka w Baninie albo okolicach?... Bart wyprowadzka (22) ile z Was jest niezadowolonych z mieszkania tutaj.my po 5 latach wracamy do... anna Prace ziemne + drenaż (2) Witam Szykuje się do ogarnięcia posesji (mieszkam dopiero pół roku) a... Cadyczek Poszukuję pokoju dla pary (1) Poszukuję pokoju do wynajęcia w Kokoszkach,Karczemkach,Wiszące Ogrody,dla... majka1111 Ograniczanie wolności słowa przez Radę Sołecką? (15) Nie wiem czy też zauważyliście ten problem, ale nasza rada sołecka, zarówno... zbanowany Stacja benzynowa w Baninie !!! (93) Wreszcie powstaje ! Banino się urbanizuje biedra , stacja, co następne :) reszpel Brak wody! (12) Dlaczego tak często brakuje wody! wczoraj wieczorem nie mozna się było umyc!... Gosia Dzieciecy sklep (7) Czy otwarcie sklepu dzieciecego w Baninie to dobry pomysl? Opieka do osoby starszej w Baninie (3) Poszukuję Pani do pomocy przy opiece nad starszą osobą, 4-5 godzin dziennie.... gh Przetarg na parking przy szkole (1) Pojawił się przetarg jak w tytule. Link do dokumentacji... Dred Strumykowa znaleziona psa (1) Znaleziono psa, ul Strumykowa /banino.rudy, kudlaty przed kolana z skórzana... Marta taxi ? (4) WItam, Podzielcie się nr telefonu na jakies banińskie taxi :) Marcin Marsol (12) Czy deweloper sprzedając domy nie ma obowiązku utwardzic drogi. Postawił domy... olo Psia "kupa" (11) Do właścicieli swoich piesków-z ul. Słonecznego Poranka i okolicznych uliczek... dyrektor