Banino
Nowy lokal gastro "u przyjaciół"? (72) Co to ? i co będzie do jedzenia :D Ktoś wie? topper Portfel w U przyjaciół (1) W zeszłym tygodniu został zgubiony portfel w pizzerii U przyjaciół. Uczciwego... pk Budowa szeregowca przy brzozowym zagajniku (6) ale rośnie nam wiezowiec,co o tej inwestycji sadza mieszkancy osiedla... deni
Helikopter rozbił się? (29) Co sie dokładnie stało ktos wie ? Awaria ? I czy można w ogóle w terenie... trakt Kotek (5) pytanko/ kto zgubił młodego kota? błąka się biedak głodny pół dnia. rano... ??? Jaki wynik typujecie dziś? (13) Ja bardzo optymistycznie 10 wpadnie :) ** Dzieci na skuterach (11) Witam , proponuje rodzicom dzieci poruszających się na skuterach... .J.......... Przegląd pieca (3) Proszę o polecenie sprawdzonej firmy do przeglądu pieca Viessmann, jeżeli... ona Czy będą jakieś busy specjalne na PKM? (25) Czy beda busy na pkm na te stacje w polu Ak Reakcja na dreny (3) Widzę, że gmina tudzież inna oficjalna instytucja szybko zareagowała na nasze... ** Zaginął kotek (12) Dzisiaj przepadł bez wieści nasz roczny kotek Kleks. Jest biały w rude plamki... Sąsiad Ogórki? (6) gdzie w Baninie kupić dobre ogórki do kiszenia? ja Chodnik na Pszennej (42) Co sądzicie mili sąsiedzi na temat tej kolejnej prowizorki czyli chodnika na... Mako Trąba powietrzna (19) przed chwilą przeleciała nad Baninem w okolicach ulicy tuchomskiej i... ?? Szkoła - czy będzie jeszcze dzień otwarty przed wakacjami? (28) Pytanie do rodziców zainteresowanych dniem otwartym w szkole. Jakiś czas temu... MWB Płyty na Rolniczej... (27) .... ihaaaaaa!! w końcu :D dziękujemy Ci Żukowo!... pyo Domy szeregowe na Narcyzowej? (3) Jaki deweloper je budował, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. gość Ulewa (2) a jak masz garaż ze zjazdem pod dom to współczuję, piwnice i garaż dziś... :( Drewno do kominka gdzie kupić? (5) Witam poszukujemy drewna sezonowanego lub najlepiej z suszarni 30-35cm... user_138018910845 Niedzielne referendum (19) od miesiąca z hakiem jestem zameldowany w Baninku, najwspanialszym miejsceu... elemenTH