Banino
Rada Parafialna w Baninie (1) Czy ktoś z was znana radę parafialną w Baninie? kibic dobry Ksiadz Leszek (15) Witam,należe wiele wiele lat do tej Parafii i zawsze Ksiedza Leszka... Parafianin Przeniesienie Księdza Lecha Osowskiego do nowej parafii (7) Przyszła kryska na Matyska ;-) Dario
ajjjjjjj szkoda slow... (1) ludzie spojrzcie najpierw na siebie na swoje wlasne podworka a potem... parafianka przesunięcie proboszcza (12) sprawiedliwy dekret stary parafianin Przeniesienie ks. Proboszcza (5) Mieszkam już dwa lata w baninie i msze w tym kościele są budujące i z wielką... Rychu Ks. Proboszcz (6) A jednak zostaje i bardzo dobrze:). Oby jak najdluzej mu zdrowie sluzylo zeby... Parafianin przesunięcie proboszcza (5) w1991 roku ksiądz proboszcz wysłał budowniczego tej parafii księdza prałata... długoletni parafianin Pomorze: Zmiany personalne w parafiach (1) Taka notka ukazała się dzisiaj:... akwizdranka NOWE Przedszkole w Baninie (3) Banino powiększyło się o nowe Przedszkole: Punkt Przedszkolny Edukacyjno -... Dyrektor Do zwolenników i przeciwników przeniesienia proboszcza (5) Szanuj bliźniego swego, jak siebie samego Ola Mam psa i sprzątam (1) nawet na własnym podwórku, bierzemy z narzeczonym łopatę w dłoń i wiaderko i... RM szok nie do wiary (1) Dzwoniąc do NIEPUBLICZNEGO PRZEDSZKOLA na ul. Lipowej 4 doznałam szoku.... bogna Warsztay stylizacji Paznokci w Centrum Handlowym Kaszub (1) W centrum Handlowym Kaszub odbędą się warsztaty stylizacji paznokci, będą... Agnieszka progi zwalniające (3) zastanawia mnie kiedy na ulicy Klonowej i czy w ogóle pojawią się progi... paulka Przyjmę ziemię (1) witam, potrzebuję ziemi do podniesienia poziomu działki w Baninie (okolice... bangtwk Zdjecia w plenerze-Banino i okolice-gdzie? (4) Hej wlasnie zdecydowalam z narzeczonym ze wyskoczymy w czasie uroczystosci... kinga Poszukiwany właściciel działki Ul. Sosnowa (1) Witam, Poszukuję właściciela działki położonej przy ulicy Sosnowej w... Paweł Olszewski Wykonamy instalacje elektryczne (1) www.el-masters.pl od zaraz elektrycy fotograf na slub (1) Zapraszamy www.betrisa.pl tel 662 401 232 Pozdrawiamy Beata i... Betrisa