Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi montażu żaluzji. Pan Bartek to prawdziwy... Kasia K.K. - ocena (1) Miałem przyjemność zamówić rolety, markizę, bramę garażową, plisy okienne i... K.K. Karolina Lipka - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja... Karolina Lipka
Tomek - ocena (1) Realizacja rolet zewnętrznych przebiegła bardzo sprawnie. Polecam Tomek Wiesław - ocena (1) Rolety wewnętrzne, wszystko sprawnie zgodnie z ustaleniami. Wiesław Jola - ocena (1) Więcej takich rzetelnych firm, ponad 30-letnie doświadczenie firmy o czymś... Jola Karol O. - ocena (1) Od momentu pomiaru do montażu 3 bram segmentowych w tym jednej z drzwiami... Karol O. Grzegorz - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pomiaru po montaż. Solidna firma, rolety działają bez... Grzegorz Marek - ocena (1) Polecam. Wczoraj telefon a dzisiaj naprawione. Super Marek Monia - ocena (1) Szeroki wybór materiałów, szybka sprawna realizacja. Monia Marcin - ocena (1) Zleciłem firmie montaż plis oraz żaluzji drewnianych. Dziękuję bardzo Marcin Krzysztof - ocena (1) Bardzo dziękuje wszystkim z firmy Bogumił i Górka którzy byli zaangażowani od... Krzysztof Piotr - ocena (1) Polecam usługę montażu żaluzji 2,5 cm oraz 5 cm wykonaną przez Pana Bartka.... Piotr Krystian - ocena (1) Profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji. Montaż żaluzji drewnianych... Krystian Justyna - ocena (1) Bardzo sprawna i miła obsługa pana Bartka świetne podejście do klienta... Justyna Kasia - ocena (1) Dobra cena, miła obsługa. Polecam! Kasia Iwona - ocena (1) Żaluzje bambusowe przepiękne. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam Iwona Artur - ocena (1) Bardzo dobry kontakt i ustalony dogodny termin realizacji. Zainstalowano nowe... Artur Adam Tecłaf - ocena (1) Montaż rolet. Polecam firmę, sprawny przebieg i dobra obsługa Adam Tecłaf Zdzisia - ocena (1) Montaz markizy i rolety zewnętrznej.Ekipa bardzo sprawna i fachowe podejscie... Zdzisia