CHORY KRAJ

Ja pracowałam przez rok czasu jako sprzątaczka ale okazało się że nie mogę już pracować bo nie mam orzeczenia o niepełnosprawności no i mnie zwolnili chociaż pracowałam sumiennie i wywiązywałam się ze swoich obowiązków tak jak należy. Poradzono mi abym załatwiła sobie to orzeczenie to mnie przywrócą z powrotem do pracy. Niestety nie mam takich układów i nie mogę nic zrobić a tak bardzo chciałabym tam wrócić.No ale cóż zrobić osoby z orzeczeniem mają pracę mimo że nie wykonują jej jak należy (jestem tego świadkiem bo teren na którym pracowałam obrasta w brud i nikomu to nie przeszkadza) a ja zdrowa osoba starająca się nie mam pracy a panie z orzeczeniem śmieją się mi w twarz. I to jest Polska, kraj w którym trzeba kombinować aby mieć zwykłą prace. CHORZY DO PRACY A ZDROWI W DOMU!!!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CHORY KRAJ

Bo za Ciebie nie dostanę kasy z PFRONu..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo jesteś cholernym cwaniakiem żerującym na chorych i niesprawnych,okradającym państwo.
Do d*py z takim pracodawcą i chorym państwem!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeden z wielu absurdów socjalizmu.

Połączenie dokonanych w życiu wyborów, z ich skutkami, w łańcuch przyczynowo-skutkowy przekracza już niestety możliwości intelektualne przeciętnego wyborcy - 95% społeczeństwa głosuje na socjalistów, a potem się dziwi, że jest, jak jest:/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

po i socjalizm? co do rozrostu administracji, zgadzam się. Jednak reszta?Ehh tzw srebra narodowe wyprzedawane, brak narodowych inwestycji po euro, służba zdrowia dostępna dla wybrańców z umowami o pracę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...