COCOMO

Witam! jezeli ktos otrzymal oferte pracy w klubie cocomo niezaleznie od stanowiska od razu wyjasniam NIE PRZYJMUJCIE TEJ PRACY !!!!!!!! ... dlaczego :
wyzysk , mydlenie oczu dobrymi zarobkami itd to jest tak zwany duzy przekret bazujący na tym aby zwykli ludzie odwalili brudna robote a inni wzieli za ta $$$$$$. Jesli chodzi o umowe o prace owszem otzymacie ale pozniej okaze sie ze na tym tez was oszukali jak przyjdzie wam sie z tego rozliczyc , tak zwane skladki nie zostaly naprawde odprowadzane do zusu gdzie trzeba placic np . zalezy od umowy 18% a tam odprowadzaja 5% pozniej to CIEBIE ZUS bedzie scigal o wyrownanie skladek itd . Pan Jan SZ. wszystko sobie obmyslal tylko zapomnial ze inni tez maja mozg. NIE DAJCIE SIE WYROLOWAC , no chyba ze jestescie pustymi tancerkami, barmankami i pseldo managerami (dlatego przyjmuja ludzi bez doswiadczenia poniewaz takimi latwo sterowac i nie maja pojecia w co wdepneli) i pozostalym marginesem ktory uwaza ze to cudowna praca i wszystko jest ok . NIE DAJ SIE OKLAMAC
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: COCOMO

Ja nie mogę, jaka ŚCIEMA !!! Człowieku co ty piszesz i skąd się zerwałeś. Rzucasz jakieś dziwne hasła i oskarżenia. Pracuje tam moja siostra i piszesz bzdury, to ci gwarantuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...