Chór Aleksandrowa

Temat dostępny też na forum: Chór Aleksandrowa

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chór Aleksandrowa

Cudownie, że znowu nas odwiedzili.

Tajny koncert w Gdańsku?

Dlaczego nie było żadnej informacji w prasie i TV o koncercie w Gdańsku?Dowiedziałem sie przypadkiem.Organizator bojkotuje widzów Trójmiasta,a fe

Chór Aleksandrowa

A ja właśnie wychodzę na ten koncert. Janku, było pełno afiszy na słupach i reklam zapraszających na ten koncert.

Po koncercie

CUDOWNY! Ile talentów wokalnych, tanecznych!!! Wspaniałe przeżycie. Właśnie wróciłam z koncertu i jeszcze nie ochłonęłam. Przez całą drogę powrotną śpiewałyśmy z siostrą w samochodzie Kalinkę, Katiuszę i co nam tylko do głowy przyszło. A "Czerwone maki" na koncercie wzruszające. Cała sala w ciszy i na stojąco. Jeśli macie kasę to się wybierzcie. Gorąco polecam

Będzie co wspominać

Wspaniali artysci, niezwykłe głosy, przepiękne układy baletowe... Niezapomnianym przeżyciem z pewnoscią były "Czerwone maki", gdy cała sala wstała. Poza tym.. bardzo symaptyczni ludzie, ci Rosjanie :)

Inne tematy z forum

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

Tribute to Michael Jackson Symfonicznie (3 odpowiedzi)

"Tribute to Michael Jackson Symfonicznie" - to prawdziwy diament w świecie projektów muzycznych,...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (6 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...