Curacao zaprasza

Temat dostępny też na forum: Curacao zaprasza
CURACAO MUSIC CLUB* SOPOT Najnowszy klub w Trójmieście -wzorowany na trendach najlepszych klubów i dyskotek Florydy, Ibizy czy Hawaii.Lokalizacyjnie znajduje się przy samej plaży, w dawnych Łazienkach Północnych,w budynku byłego Galaxy.Usytuowany w jednym z najciekawszych miejsc w Trójmieście,CURACAO MUSIC CLUB * SOPOT stanowi centrum dobrej zabawy na światowym poziomie.Sceneria ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Pierwszy raz jak się pojawiłam w Curacao to muszę przyznać, że byłam rozczarowana. Oczekiwałam muzyki latino na jednym z parkietów, a tam zastałam jedynie techno i tym podobne klimaty, które z latino miały taki związek, że czasami ktoś tam po hiszpańsku podśpiewywał..........
No ale na dolnym parkiecie, tam gdzie jest muzyka światowa to już jest wypas extremalny, leci dużo hitów, no i przede wszystkim r'n'b, czyli muzyka którą uwielbiam również, a której tam nie brakuje. Ostatnio bylam w piątek, było mniej ludzi niż w sobotę, ale za to można było spokojnie tańczyć, bo w soboty jest fetysz maxymalny, znaczy sie nie ma gdzie palca wcisnąć, co nie oznacza, że nie jest fajnie...;]
Polecam...:]

dancing

z porzadnego GALAXY ktos zrobil dancing dla 40 latkow a 24 lutego glupszego pomyslu nie slyszalem Spowdziewajcie sie starcych pierdzli na tym dancingu mlodierzy ten klub juz nie dotyczy Szkoda na takich imprezach bawia sie moi rodzice zobaczycie ze niedlugo ten club zmieni sie w dancing jak tak dalej pudzie No trudno stali bywalc galaxy przenosza sie do sahary

jezeli klimat z

jezeli klimaty 007 i temu podobne , kojarzą ci sie z dancingiem to przykro nam bardzo ... My raczej myśleliśmy o zrobieniu odmiennej nieco imprezy pod względem wystroju czy towarzyszących atrakcji.
Muzycznie jak zwykle kazdy znajdzie coś dla siebie bo do dyspozycji mamy dwa parkiety .Jak ktoś nie czuje atmosfery karnawału i nie lubi się przebierać za agentów czy gaksterów to nie musi . Na tym polega prawo wyboru .
A co do twoich rodziców ...Obawiamy się że w "ich czasach" nie mieli okazji swobodnie oglądać 007 czy Casablanki .

Zadowolony

Hmm Galaxy ...curacao,curacao czy galaxy...czy to wazne jak brzmi nazwa klubu dla mnie wazny jest klimat i nastroj...BRAWO...zniknely imprezy techno a wraz z nimi "chemicy" psujacy cala zabawe tak naprawde sadze ze kasy Panstwu nie robili bo ile mozna zarobic na sprzedazy wody z baru a tylko psuli opinie o tym klubie...bardzo podoba mi sie pomysl stworzenia czegos innego w Trojmiecie wiadomo ze taki zabieg transformacji trwa dosc dlugo i spotka sie z wieloma negatywnymi opiniami ale przeciez tak wyglada selekcja klubowiczow .Zauwazylem ze atakuja Panstwa przeciwnicy zmian ale czy pomysl stworzenia czegos czego brakuje i na poziomie jest zly ja sadze ze to strzal w 10 ,nareszcie inna muza niz wszedzie Kobietki tez jakies inne z klasa lubiace dobrze sie wyszalec nie wyskakac ...milo sie tu zaglada ...zycze wytrwalosci i cierpliwosci a sukces sam przyjdzie

ŻENADAAAA !!!!!

Już nigdy tu nie wpadnę. Jakieś totalne badziewie z tymi waszymi małolatami. A muza jaka, jak dla jakiś popaprańców !!!

Drugi, drugi, drugi .... !!!! Jest dużo takich, którzy na parkiecie rządzą cały czas - spoceni kolesie , bleee, czy oni nie potrzebuja ani chwili odpoczynku?? jak oni to robią?? może na wspomaganiu ???

NIE MAM JUŻ NA WAS SIŁY

Wasza knajpa jest bardzo przecietna, nie macie szacunku dla ludzkich gustow.

Bramkarze - hmmm , nie wiadomo po co sa, brak totalny bezpieczenstwa, oberwalem za to ze szturchnalem kogos i mu sie troszke z piwa wylalo. przeprosilem typa , ale bezmózg chyba nie zna słowa przepraszam.
Sorry, ale ja mam wiecej lat niz te gnojki, ktorze sa napakowane pigulami i sterydami (do dupy)

Szanowna Konkurencjo

Zwracamy się do Was z prośbą .Na całym świecie istnieją tak zwane zdrowe zasady konkurencji , polegające na zdobywaniu klienta poprzez zróznicowaną i ciekawą ofertę .
Rozumiemy doskonale iż brakuje Wam pomysłów , rozumiemy że Trójmiejska klientela już Wam nie ufa , tyle razy została przez Was nazwijmy to zawiedziona Było tyle tego że wasz klub swieci pustkami .Ale miejcie na tyle godnosci że zanim wypiszecie na nasz temat wszystkie możliwe paszkwile , odwiedźcie chociaż na 5 minut nasze skromne progi , aby przynajmniej 10% tego co piszecie stanowiło jakąś prawde .
Tymczasem nie pytajcie skąd wiemy że to WY.
Wiemy ale nie powiemy :)
Pozdrawiamy iżyczymy powodzenia w tej nierównej konkurencji .

delikatnie mowiac beznadzieja!!!!!!

W zeszlym tygodiu mialem "przyjemosc" byc w CURACAO i zobaczylem za konsoleta AdAlberta odrazu mi sie spodobalo bo myslalem ze bedzie taka impreza jak kiedys w miecie aniolow!!! niestety bylo beznadziejnie dlaczego???
bo ludziom cos sie pomylilo i mysleli ze bedzie serwowane tam techno jak kiedys, zreszta widzialem dziewczyne ktora wisiala przy konsolecie i zadala zeby lecialo techno!!!

Porazka klub twierdzi ze ...Szalone gorące klimaty i brzmienia nasycone delikatną , najbardziej taneczną , latynoską nutą klubową ... a menadzerka chce zeby dj gral techno!!!!!
proponuje zeby klub wrocil do nazwy galaxy i serwowal dalej techno!!!!! i przestal pisac glupoty ze impreza bedzie w rytmach klubowych!!!!
szkoda tez ze menadzerowie klubu nie widzieli tlumow jakie byly kiedys w miescie aniolow jak gral tam AdAlbert swietna house'owa muze byla EXTRA IMPREZA!!!!
proponuje tez aby obsluga wiedziala jaki dj gra bo na moje pytanie o dj pani przy wejsciu zrobila wielkie oczy!!!nie wie ze czesc ludzi idzie na impreze za dj ktorego lubio i znaja muzyke.
Wlascicielom proponuje przemyslec jaki ma miec ich klub charakter!!!!!!!!
I NIE JESTEM KONKURENCJA TYLKO WASZYM KLIENTEM!!!

JESZCZE PROPONUJE MENADZEROM PRZECZYTAC TO CO NA ICH ZLECENIE NAPISANE JEST WYZEJ W REKLAMIE
....Prezenterzy i Dj-e , współpracujący z CURACAO MUSIC CLUB * to profesjonalna czołówka w swojej branży i gatunku . Stanowią więc gwarancję udanej zabawy ......
.....Doświadczenia zbierane w wielu tego typu klubach sieciowych na świecie ,
pozwalają nam , dostarczyć Państwu rozrywkę na światowym poziomie .....
BO NIESTETY TAK NIE JEST !!!!!!!!!

rozczarowany bez nerwów

Adalbert będzie grał w naszym klubie , klimaty ktore lubicie .
A pani która męczyła go w ostatnią sobotę o techno , to klientka nie managerka . MOŻESZ BYĆ PEWIEN ŻE W TYM KLUBIE MUZYKA TECHNO TO PRZESZŁOŚĆ i NIE BEDZIEMY JEJ SERWOWAĆ . Tak więc nie obawiaj się zapraszamy już dziś : I parkiet NON STOP HITS - DJ LEO
II parkiet - Adalbert - LATIN BEAT & Summer - w lekkim klubowym klimacie
pozdrawiam CURAC

panie do 23 gratis ??

Własnie sobie siedze w domQ i wrocilam z Sopotu ;p a powód dlacezgo nie zostalam ?? poniewaz tu jest napisane ze panie do 23 gratis ...to jakim cudem jak chcialam wejsc dzis przed 22 do curacao chcieli ode mnie dyche ?? bezsens na drugi raz nie pisac mi tu prosze takich bzdur ;/ albo niech panowie bramkarze wpuszcaja za free ;/ porazka jednym slowem mowiac :/

pani kora meczyla Adlberta o techno to wiem ze klientka ale mowie o drugiej pani ktora byla troszcze wczesniej za konsoleta i z obserwacji to nie byly mile pogawendki :o)))
Ale sie ciesze ze bedzie sie tam rozwijac cos czego ostatnio zaczyna byc coraz mniej w trojmiescie :o((( zobaczymy jak to bedzie..... :o)

Nie wnikam

Jestem przeciwnikiem techna, dance'u, rave'u i innego bublarstwa... byłem Curacao na zlocie fanów DM... podbało mi się nardzo ale to pewnie nie zasługa lokalu... knajpa udostępniła tylko pomieszczenie a resztę robili "odpowiedni" ludzie więc było extra ale w normalnych okolicznościach nie przekroczyłbym progu kolebki techna, kiczu i rozrywki dla nażelowanych tępaków po solarium i utlenionych panienek. Durnie do piwnic machać sztangami a nie do Knajp ludzi straszyć swoimi parszywymi gębami a swoje panienki (które i tak wam się puszczają) wyprowadzajcie w kominiarkach bo na wymioty się ziera na widok ich makijaży na strasznych pyskach... ćpajcie sobie gdzieś indziej.

pozdrawiam

do ON

nie wiemy o czym piszesz ??? Kolebką techno i .... To Galaxy . Curacao nie ma nic wspólnego z tamtym lokalem i tamtymi klimatami . Tylko adres ten sam . Zapraszamy abys mógł sie przekonać . Sprawdź nas !

Do menedżera klubu.

Po wielu poszukiwaniach porządnego klubu, wylądowaliśmy z przyjaciółmi w Waszym klubie.Jako , że nie jesteśmy z Trójmiasta za każdym razem jak do niego przyjeżdżamy, mamy ochotę dobrze się zabawić.Do tej pory była to Viva, ale coś menezerom odbiło i wylądowaliśmy w Curacao.Jak dla mnie i reszty znajomych klub - bomba, powiedziałbym, że strzał w dziesiątkę.Ukłon w stronę ludzi odpowiedzialnych za remont.I o to chodziło.Do tego muzyka.Już nie wspomnę o górnym parkiecie, bo tam mogą się wybawić ludzie, którzy lubią tzw. "kotlety", czyli muzykę do klepania w miejscu nogami i machania w górze rękami.Za to na dole DJ wymiata różnymi ciekawymi wręcz jarymi kawałkami.Dlatego też na dole można się porządnie wybawić. No właśnie i tu mały problem.I to nie płatne WC (oczywiście jak większość trójmieskich klubów łamiecie przepisy), ale tzw. "SELEKCJA". Do klubu weszliśmy ok. 23.00 i nie było jeszcze aż takiego śćisku. Problemy zaczęły się po 0.00 kiedy to przed "małym" parkietem stanął "selekcjoner". Piszę w códzysłowiu, bo wydawało mi się, że ten młody gość kasował wcześniej za WC. Wkońcu na "małym" zrobiło się tak tłoczno, że selekcjoner nie wpuszczał.Jakie było moje zdziwienie, kiedy nie wpuszczono mnie, mojej dziewczyny i przyjaciela. No dobra pomyślałem. Postoję, poczekam, jestem trzeźwy, więc nie będę robił problemów. No i się zagotowałem. "Selekcjoner" nie wpuszczał chyba tylko trzeźwych, bo przypakowane koksiki to hurtem wchodziły niektórzy nawalenie poto ażeby później sobie pośpiewać Lechia Pany na parkiecie.
Stąd moje pytanie. Jakie menedżer klubu stawia kryteria przy ocenie gościa klubu, bo nie oszukujmy się "selekcjoner" działa na polecenie przełożonego i to nie jest jego widzimisie. Tak samo po co sprawdzał Nam pieczątki. Podejrzewam, że do określonej godziny stawiają inne a w pozniejszych porach jeszcze inne i te wcześniejsze mogą mieć priorytet. Ale Nas nie wpuszczono. A koksików tak.
Jestem tym wręcz oburzony. Zapłaciłem za wejście. A nie moge skorzystać z "usługi". Co to ma być? Naciąganie w balona? Jak kasuję bilet w autobusie, to kanar mi nie powie, że nie mogę jechać tym autobusem, natomiast jak nie skasuję to nie jadę. Proste.
Chciałem po tym zajściu wołać menedżera, ale pomyślałem sobie, że lepiej będzie sprawę nagłośnić publicznie. Niech Ci, którzy nie mają odwagi zapytać dowiedzą się wkońcu co jest grane.
Ja na pewno nie zacznę koksować, ażeby "dostać" bądź "doprosić" po łasce Waszego "selekcjonera" do klubu.
Raz jeszcze w niedługim czasie uderzę do Curacao i zobaczę, czy coś mój post wskórał.
Według mnie takie praktyki śa niezgodne z zasadami etyki jak i przepisami.
Proszę więc szanownego Pana menedżera o zabranie głosu w mojej/Naszej sprawie. Z góry dziękuję.
P.S. A tak wogóle to klub i tak jest na wysokim poziomie, czego gratuleujemy ja i moi przyjaciele.

dzieciaki??

Wszystko byłoby naprawdę extra gdyby nie to że średnia wieku wynosi 17-20 lat...

Dozwolone od lat osiemnastu

Nie bede sie rozwodzil o muzyce techno bo jej nie lubie ale powiedz mi glosie CURACAO jak to mozliwe ze wchodze do klubu schludnie ubrany nastawiony na dobra zabawe i selekcjoner mnie nie wpuszcza a niepelnoletnie corki mojej sasiadki wchodza bez problemow, mysle ze to jest Wasz problem a klasa klubu (chociaz wysoka) na tym trac.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

do wszystkich narzekających

Czytając te wszystkie komentarze o klubach, można dojść do wniosku że każdy z nich jest do d***. Nie ważne, czy to curacao, viva czy parlament. Wszędzie coś się znajdzie. A to nie prawda. Jak się wam nie podobają trójmiejskie kluby, to jedźcie do Sahary w Kartuzach. Tam to dopiero jest dno. Banda naspidowanych małolatów i koksiarzy z gwizdkami skaczących po parkiecie i ochrona, która traktuje każdego jak śmiecia. Na dodatek nie ma gdzie się przecisnąć ani usiąść, a muzyka taka, że bez piguły nie podchodź.

Po przeczytaniu komentarzy

Witam! Po przeczytaniu wszystkich komentarzy, szczerze mówiąc nie wiem, czy wybiorę sie do Curacao. Jeżeli kłamie się na temat wjazdów za free, selekcjonerzy robią jakieś różne dziwne numery z tym wpuszczaniem, kibel płatny, a najbardziej to zadziwia mnie to, że klienci piszą do clubu, ale "curacao" nie raczy nawet odpowiedzieć na jakieś naprawdę interesujące posty, które przecież działają na ich niekorzyść.
Trzeba pamiętać, że niektórzy ludzie zanim się gdzieś wybierają to czytają opinie na temat jakiegoą clubu.
Pozdrawiam wszystkich i Curacao weście się do roboty!

po wizycie

a ja po wizycie , potwierdzam , naprawde warto , fajny klub , fajna muzyka , jest ok

Wybieram sie tam :)

Juz niedlugo odwidze wasz club i mysle ze bede zasowolony z tej wizyty
Oczywiscie po dobrej i nie zapomnienej zebawie napisze cos jeszcze.
Narazie nie moge sie doczekac. Pozdrawiam

klub dla doroslych

uważam ze jezeli piszecie ze klub jest dla osób doroslych to powinniscie wpuszczać od 18 roku życia, ja mam 19 lat jestem na pierwszym roku studiów i chcąc sie pobawić z moimi znajomymi z roku nie zostalam wpuszczona, mimo iż mialam dowód, pan selekcjoner stwierdził ze na dyskoteke wpuszczją od 21 lat. Jednakże zawsze wydawało mi się ze osoba dorosła to jest 18 lat.Za przestepstwa 18-latek bedzie odpowidał w sądzie, ale zeby pobawić sie w Sopocie nie ma prawa, jest to poprostu żalosne,a na dodatek viva ktora probuje wszystko zgapić po swojej konkurencji tez zaczeła wpuszczać od 21 lat.Pamiętam jak mialam 15 lat i wszedzie bez problemu wchodziłam, Powiem tak tracicie wielu klijentów którzy maja obecnie 18 czy też 19 lat ponieważ zaczna sie bawić w Gdansku i Gdyni a do was za kilka lat nie wróca.Zastanowcie sie ze swoimi kryteriami wiekowymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no coment

Jestem bardzo zawiedziona po ostatnim wypadzie do tego klubu!!!!! Pani na bramce chciala mnie skasowac gdzie wstep byl wolny malo tego nie mogla sie doliczyc moich pieniedzy... Ludzi nie bylo wiele ale kazdy czekal az ktos pierwszy wyjdzie na parkiet... masakra impreza zaczela sie po 24 dopiero... Wilu dziwnych typow sie krecilo tu i owdzie... Muza klasa ale nic pozatym i wszycho na temat!

**** bomba***

klub jest naprawde super .imprezy prowadzone na wysokim poziomie.mogłabym wymieniać prawie same zalety.Jedynym mankamentem według mnie jest to że nie ma klimatyzacji bądź mało ja czuć(za duszno).poza tym BOMBA !!!

Wasz klub jest poprostu niesamowity świetnie sie tam bawiłam i poznałam swojego obecnego chłopaka własbnie tam

kanciarstwo w barach

paranoja i złodziejstwo, barmani kasują jak chcą, w przed ostatnią sobote piłem drinki, które zawsze pije, za cene 9pln, p którymś z kolei usłyszałem za ten sam cene 14pln a następnym razem 17pln-prosząc o paragon nie dostałem go bo barman go wyrzucił. dla mnie paranoja i jawne złodziejstwo!!!!! czy barmani tam nie mają pensji i muszą przytulać kase kasując klienta????????
WSTYD WSTYD!!!
ja i moi znajomi byliśmy ostatni raz - przestrzegam innych gości płacąc za "napoje"

wiecej nuty ambitnej

Bardzo lubie wasz klub .Jestem mozna powiedzieć czestym bywalcem . Jak każdy klub w Trójmiescie macie swoje wady i zalety . Klimat natomiast jest jeden z najlepszych .
Dlatego ludzie się tak dobrze u Was bawią .
Jako stały pozwolę sobie też napisac myślę że o istotnych sprawach : 1. Moglibyście troszke bardziej zmobilizować ochronę aby cześciej zaglądała w zakamarki na górną sali .
2. A jezeli chodzi o górną salę - częściej też powinniście zapraszać Adalberta , on gra naprawdę super nutki na wysokim poziomie i myślę że dla klubu dobry jest taki wizerunek że nie tylko disco i przeboje ale także bardziej ambitna muzyka jest serwowana .

Poza tym jestescie najlepsi . Do zobaczenia

paulusia

Bylo poprostu super chodzilam do tego klubu pzred zmienieniem nazwy i bylo tak samo swietnie naprawde polecam jest swietna muzyka i dobzre mozna sie bawic(mi to pasuje) i chyba o to chodzi zeby mozna bylo tanczyc pzrec cala noc bo po to sa takie imprezy, ale jedna sprawa to jest ZA DUSZNO i brak klimy to zwala...:( ale ogolnie z****i.... :D:D:D

curacao

to jest naprawde fajne miejsce polecam je leprze od 14 na jaskowej dolinie ci ktorzy twierdza ze 14 jest najleprzym klubem w trujmiescie sa w wielkim bledzie

Inne tematy z forum

Mecz Legend (39 odpowiedzi)

Niezapomniany Dzień Pełen Emocji i Wrażeń. Polska Polsat Plus Arena w Gdańsku stanie się ARENĄ...

Irena Santor - Trasa Jubileuszowa (4 odpowiedzi)

Niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez wiele pokoleń słuchaczy, w tym...

Orkiestra Księżniczek - Koncert Wiedeński 3 (3 odpowiedzi)

Jedyny taki projekt na Świecie! Koncert Wiedeński 3 - NOWY PROGRAM - Orkiestra Księżniczek -...