Cwaniara..

http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-zdalna-tworzenie-szkolen-online-ogl6870804.html

Praca zdalna- tworzenie szkoleń online
Ogłoszenie wprowadzono: 10.06.2013

Branża / Kategoria: Informatyka / Programowanie,
Doradztwo / Konsulting
Stanowisko: Specjalista
Rodzaj umowy: Kontrakt
Wymiar pracy: Cały etat,
Część etatu
Charakter pracy: Zdalna
Miasto: Gdańsk
Dzielnica: Śródmieście
Wynagrodzenie brutto: od 1000 do 4000 zł
Opinie i dyskusje: Forum praca
dane kontaktowe:

Gdańsk
Oliwkowa
Aplikuj na stanowisko »
wymagania:
Witam serdecznie.
Jeśli posiadają Państwo konkretną wiedzę czy też umiejętności mogą Państwo podjąć się tworzenia szkoleń internetowych, przeznaczonych dla użytkowników sieci.
Aby dowiedzieć się więcej o projekcie i zdobyć nowy zawód, zapraszam na stronę pod linkiem aplikuj.

Z poważaniem, Katarzyna XXXXXX.

APLIKUJ na stanowisko »

Więc klikam w ten link,by zobaczyć o co chodzi,a tam mnie kobieta e-booka za 28zł chce sprzedać..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cwaniara..

Oj dobre dobre, ale to tez jest niezłe, komórka do kontaktu hiszpańska, i co o tym mozna myśleć. ?.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-w-belgii-przy-pakowaniu-odziezy-ogl6871543.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie nie wysyłajcie swoich CV na adresy typu - m.kowalski86675@gmail.com

jaka firma zaklada sobie takiego maila ? ogłoszenia bez numeru telefonu - też dziwne dlaczego firma ukrywa numer , adres ?

szanujcie swoje dane i sprawdzajcie komu je udostepniacie

zanim wyślesz gdzieś swoje dane sprawdz w google firme , wklej adres email to naprawde nic nie kosztuje
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się kolegą powyżej, często tego typu ogłoszenia są po to żeby wyłudzać dane od ludzi i potem wysyłać im różne pierdoły do kupienia , albo informacje o kredytach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...