DJ NA WESELE

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam poszukuje niedrogiego dj'a na wesele (sierpien 2014) oferty prosze na maila paolinka6623@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: DJ NA WESELE

dj tomi
Polecam
tel 507785511
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Dj Sołtysa :-)

505 552 383

Byłam na imprezie firmowej na której grał a w tą sobotą umilał nam czas na zabawie karnawałowej :-) Wszyscy byli zadowoleni.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

DJ Sołtys, Super. Słyszałem jak gra. DJ wart polecenia, za rozsądne pieniądze. Chłopak ma duże doświadczenie. Nowy profesjonalny sprzęt.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

.... i najważniejsze, nie gra muzyki z laptopa tylko posiada nowy, profesjonalny sprzęt (mikser, reloop, głośniki, super oświetlenie, projektor dymu, ...).
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

I na pewno nikt nie wie, że 3 ostatnie komentarze pisała ta sama osoba :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

I nikt nie widział, że osoba będąca gościem na imprezie precyzyjnie opisuje sprzęt dj...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ja również polecam Dj Sołtysa. Bylem na imprezie na której grał i widać zna sie na rzeczy. Nie puszcza muzy mp3 z laptopika jak inni pseudo dj wiec w 100% sie zgadzam z osoba ktora pisała o sprzęcie. Dobrze poprowadzil impreze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

I szkoda, że nie puszcza muzy z laptopa, bo jest mniej elastyczny. Nie idzie z postępem. Profesjonalne programy komputerowe szybko przeszukują bogatą bazę mp3 i łatwo można znależć pożądany "kawałek".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Co za żenada! Kończ mości Sołtysie, wstydu oszczędź!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

którego sierpnia to wesele? Mam sprawdzonego w 100% wodzireja jednak najpierw musze poznać termin aby wiedzieć czy jest dostępny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem o jaki termin pytasz. Zwolnił mi się termin 9.08.2014. Pozdrawiam DJ Aro Arkadiusz Waśko 691798660
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

DJ NA WESELE

A co do komputera. Jak zgłosisz utwory zgrane z Twoich, zakupionych przez Ciebie płyt do ZPAVu i zapłacisz 2000.00 netto za rok to możesz grać z kompa - nie niszcząc sobie płyt. Oni odprowadzą za Ciebie po 500.00 do Zaiksu i 500.00 do Stoartu...
... Oczywiście do tego dochodzi dodatkowo opłata za każde wesele do ZAIKS-u (wyliczane indywidualnie), Stoart-u i ZPAV-u (ryczałt). No cóż tak to już jest.
Pozdrawiam koleżanki i kolegów Wodzirejów. Dobrej zabawy!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1