Dark Entries - Arshenic

Temat dostępny też na forum: Dark Entries - Arshenic
Ozdobą imprezy będzie m.in. koncert zespołu Arshenic.Poza koncertem muzyka z kręgu rocka gotyckiego, postindustrial, gothmetal i synthpop prezentowana przez AlkoraXIII.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapowiada się obiecująco.. kapeli nie znam ale muza dobra... raczej będe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sądząc po nazwie zespół po prostu MUSI grać dobrą muzykę. Nie wiem, czy to reguła, ale zauważyłem, że im dziwaczniejsza nazwa, tym lepsza muzyka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Adres strony zespołu www.arshenic.republika.pl

Do DarthVader: hehe sądząc po plakacie i krótkiej notatce... istotnie zapowiada się świetny koncert... kapeli nie znasz, ale nazwa zniewalająca, więc będzie z****iście... gratuluje :D

Do DarthVader: hehe sądząc po plakacie i krótkiej notatce... istotnie zapowiada się świetny koncert... kapeli nie znasz, ale nazwa zniewalająca, więc będzie z****iście... gratuluje :D

do kicza

Coz, niektorym wystarczy ze spojrzą na gatunki muzyczne i wiedzą, ze będzie dobra zabawa. Ale trzeba sie znac troszke na muzyce...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lord darth vader....nie darth wiade

kapelka rozniesie te ino wasze ucho,ino całą gdynie rozniesie,uwierzcie w siłe gwiazdy śmierci jaką jest arsh..enic,niech moc bedzie z wami

hój

Ja byłem. Zespół pierwsza klasa, dj puszczał fajną muzę... no po prostu git imprezka ;)

Inne tematy z forum

Dzień Marynarki Wojennej i Dzień Stoczniowca (4 odpowiedzi)

Dzień Marynarki Wojennej i Dzień Stoczniowca w Gdyni już 29 czerwca! Dołącz do wyjątkowego...

Międzynarodowy Dzień Jogi w Trójmieście (6 odpowiedzi)

Zapraszamy 22 czerwca na 11 edycją Międzynarodowego Dnia Jogi w Trójmieście. W programie sejse...

Rod Stewart (4 odpowiedzi)

Sir Rod Stewart, legendarny dwukrotny laureat Rock & Roll Hall of Fame, piosenkarz i autor...