Detektywi Koras

Agencje detektywistyczne

Gdańsk, Romualda Traugutta 115C

Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Udało się rozwiązać bardzo ważną sprawę dla... Justyna Aleksandra - ocena (1) To najlepsze biuro detektywistyczne które spełniła moje oczekiwania. Przed... Aleksandra Ewelina - ocena (1) Scenariusz w sprawach rozwodowych wygląda tak. Spotkałam się i omówiłam swój... Ewelina
Klaudia - ocena (1) Zlecenie dotyczyło podejrzenia zdrady trudny temat, dużo emocji. Detektyw... Klaudia Małgorzata - ocena (1) Skuteczny i godny zaufania. Pomógł mi rozwiać wszystkie wątpliwości w trudnej... Małgorzata Małgorzata K. - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić to biuro detektywistyczne.!! Profesjonalizm i... Małgorzata K. Julia - ocena (1) Powierzyłam Detektywowi bardzo delikatną sprawę mojego partnera podejrzewając... Julia Agata - ocena (1) Wszystko wykonane profesjonalnie, ale najważniejsze terminowo i dyskretnie.... Agata Barbara - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, pełen profesjonalizm. Barbara Natalia - ocena (1) Profesjonalne doradztwo i podejście do sprawy. Polecam to biuro detektywistyczne Natalia KINGA - ocena (1) Szczerze polecam usługi tej agencji. Konkretni ludzie. KINGA Magdalena - ocena (1) W pełni profesjonalna obsługa i pełne zaangażowanie w sprawie. Udało się... Magdalena Konrad - ocena (1) 100% satysfakcji i zadowolenia Konrad Aleksandra - ocena (1) Rekomenduję te biuro detektywistyczne. Firma godna polecenia. Aleksandra Halyna - ocena (1) Rekomenduję te biuro detektywistyczne. Firma godna polecenia. Halyna Danka - ocena (1) Profesjonalna agencja detektywistyczna. Polecam Danka K.K - ocena (1) Dyskretnie,profesjonalnie,skutecznie.Polecam usługi tego biura... K.K Joanna - ocena (1) Człowiek godny zaufania. Podczas zlecenia stały kontakt. Nie boi się... Joanna Elżbieta Tyszka - ocena (1) W moim przypadku zlecenie zrealizowane bez zastrzeżeń.Dobry kontakt i uczciwe... Elżbieta Tyszka Ewa Powałowska - ocena (1) Tak konkretnej pomocy i obsługi oczekiwałam. Chciałam się uwolnić od męża... Ewa Powałowska