Dialogi

Temat dostępny też na forum: Dialogi
' jeśli chcesz nadziei,nie patrz na mnie, Bóg dal mi czas lecz zabrał zegary 'Bohaterami naszego są zakochani ludzie, a w szczególnościwyłuszczony jest proces porozumienia między nimi. Temat trudny, niekiedybolesny czasem śmieszny. Boimy sie przecież, wstydzimy, szalejemy,śpiewamy pod prysznicem, żeby w określonym momencie odgonić czymś pięknymuczucie przytłaczającej pustki . Ogarnia nas ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dialogi:))

świetny spektakl inny niz te które widziałem. Ludzie wychodzili wzruszeni . Fajne laski , śuper się ruszały . szczególnie jedna wysoka

wybrzezak?

czy oni sa z wybrzezaka ? fajnie ze studenci z tylu wydziałów się zrzeszyli i zrobili coś fajnego .

dobra rozrywka . muza nie sciagnieta z internetu . tak 3mać . fajni faceci ...mniam zwłaszcza jeden czarny z bródką :P

:)

wybiore się jeszcze raz mojej lasce sie podobalo az popuscila

Taniec

Ciesze się , że coś robia z tańcem . Sama tańczę i brakowało mi w trójmiescie stosownej inicjatywy. Pozro!

Inne tematy z forum

Wizyta Karola Nawrockiego w Gdyni (4 odpowiedzi)

W sobotę 8 Marca w Gdyni na Skwerze Kościuszki przy Pomniku Polski Morskiej odbędzie się...

Dragon (4 odpowiedzi)

Powrót Dragon do Gdańska po 38 latach! Trasa XL Annis in igne podsumowuje 40 lat od chwili...

Pomerania MTB Żukowo (3 odpowiedzi)

Trzecia edycja MTB Pomerania Maraton 2025 zawita do Gminy i Miasta Żukowo (10 km od Trójmiasta)....