Dobry weterynarz

Witam,
moja sunia miała niedawno operacje, bo lekarz stwierdzil ze ma zapalenie macicy, kiedy po operacji objawy nie znikły wet. rozlozyl rece i chyba sam nie wie co robic. Czy ktos moglby mi polecic jakiegos dobrego i doswiadczonego weterynarza w gdańsku? Ktoremu nie tylko zalezy na pieniadzach ale przede wszytskim na zdrowiu psa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry weterynarz

pan Zalewski - Gdańsk Elbląska (naprzeciw stadionu) na ciekawe doświadczenia w tej kwestii. Zgłoś się do niego, nie pamiętam telefonu, ale znajdziesz w wyszukiwarce.
Pozdrawiam.

polecam P. Darka Sularza z Żabianki :) ul. Gdyńska 1
tel. 058 557-92-36

chodzę tam od kilku lat z moimi 2 psami :) (wcześniej chodziłyśmy na Obr.Wyb. - psy bały się wysiadać z auta-trzeba było wyciągać je siłą)
teraz sunie same wyskakują z samochodu i biegną do wejścia ;)

bardzo dobrym lekarzem jest też pracująca tam P.Magda(nie pamiętam nazwiska)

dzisiaj jedna z moich psic ma u nich zabieg ucha ;)

Polecam! Jerzy i Jarosław Kończak Rumia- nie liczą się pieniadze tylko życie psiaka...

Również polecam Kończaka, ja dla mnie rewelacja, leczyłam psa u innego weta zanim trafiłam do Rumii. Przez miesiąc nie postawił trafnej diagnozy a u Kończaka po pół godziny i konsultacji z synem wszystko jasne. Dużym plusem jest fakt ze kasuje z góry za całe leczenie i naprawdę nie jest drogi. U poprzedniego weta zostawiłam około 700 zł u niego za całe leczenie 120 zł .

Inne tematy z forum

Białe tango (288 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4