Dwór Oliwski - praca

Czy są na forum byli pracownicy Dworu Oliwskiego, wobec których hotel miał zaległości w wypłacaniu wynagrodzenia?
Zastanawiam się czy otrzymaliście zaległe wypłaty? Biorąc pod uwagę fakt, iż mimo zmian na papierze zarządzające osoby nie zmieniły się obawiam się trochę złożyć aplikację do tego hotelu. Nie chciałabym aby po przepracowanym miesiącu okazało się. że nie wypłacą pensji.

Jak myślicie, czy hotel będzie porządnie działać na nowo, czy tylko powstali na sezon, żeby się dorobić, a potem znowu nie zapłacą pracownikom i hotel się zamknie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dwór Oliwski - praca

Ja bym nie ryzykowal, szkoda czasu i straconego sezonu, wszedzie teraz w hotelarstwie szukaja do pracy na wszystkich stanowiskach, Dwór Oliwski juz sie nie podniesie z kłopotow moim zdaniem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mozna spróbować dalej hotel działa są w nim pracownicy bylego właściciela hotelu wiec moze warto sprawdzić zawsze mozna odejść
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam ryzyko jest duże lepiej jest gdzieś pracować w firmie która jest bardziej wiarygodna niż o której mówi cale trójmiasto i cały czas ludzie nie dostają zaległych pieniędzy i zostali w dużej ilości pozwalniani wiec samemu sobie trzeba odpowiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tego co mi wiadomo pierwsze pensje od nowego operatora już poszły, ale stary właściciel się nie kwapi do płacenia. Można spróbować to tak jak by zamknęli sklep i nowy właściciel kupił miejsce a ty byś nie poszedł do pracy bo poprzedni upadł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...