Dyskryminacja

Słyszeliście jak przewodnicząca rady gminy wypowiedziała się na temat Pana Napieralskiego? Dla mnie szczyt wszystkiego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Dyskryminacja

Nie nie słyszałam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A słyszałeś jak Napieralski zarzucił że gmina popada w długi, a taka to nie jest prawda. Wprowadzanie wyborców w błąd. Szczyt chamstwa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyrok nie jest prawomocny więc po pierwsze nic nie jest przesądzone, a po drugie skoro nie jest prawomocny to obecny wójt nie miał prawa go publikować. Nie zmienia to jednak faktu, że dług jest i to bardzo duży i się powiększa. Co do wypowiedzi pani przewodniczącej rady gminy A.P. to ponoć (wiem to od kogoś kto był na tym spotkaniu) powiedziała, że może mieć wójta grubego, chudego, łysego ale nie rudego. Powinna odpowiedzieć za te słowa i oficjalnie przeprosić. Dotychczas miałem ją za osobę na poziomie ale zmieniam zdanie.
A tak poza tym, to ta cała kampania jest okropna a zagrywki stosowane przez niektórych kandydatów to jakaś masakra. Niby dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czytając wątki dotyczące wyborów Trzeba przyznać ze trolle napieralskiego wygrywają z trollami kalkowskiego. Jeszcze dwa dni i nie będą zaśmiecać forum .... jak dlamnie desperacja obu kandytatów lub ich popleczników....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja o tej pani już wcześniej zmieniłem zdanie, szczególnie wtedy, gdy trzeba było nasze dzieci obowiązkowo na przedstawienia do Szemuda wozić na jakiś teatr z Grudziądza a tam kto na scenie ? nasza przewodnicząca rady. Myślę, że teatr nie grał za darmo. Dobrze tak sobie samemu robote zlecić, co nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dyskryminacja

A słyszeliście że Napieralski zrobił rano kupkę? Normalnie szczyt nieprzezwoitości!
A co może jest wysokim brunetem?
Jak ktoś jest rudy to może nazywać go 'niepełnosprawny brunet'?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zniesmaczony
IP: 91.231.25
dlaczego wstydzisz się swojej tożsamości i ukrywasz się pod różnymi nickami? np. nick ciekawe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jutro hicior !!!!- przed rozpoczęciem ciszy wrzucam adresy głównych "działaczy" forum, będzie heca
luukajcie a się ubawicie
drżyjcie tchórzliwe szczury liczące na anonimowość
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

boję się

Słyszałeś o VPN czy jeszcze żyjesz w średniowieczu ?!!!

Wirtualna Sieć Prywatna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Droga za 21 mln zł w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Tak, tak.... a wiecie gdzie? No zgadnijcie... tak. W Kielnie. Droga, która poprawi komfort i...