ELKA SCHOOL

Czemu tak często wychodzą ogłoszenia na pracownika biurowego do Elka School???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ELKA SCHOOL

pewnie nikt tam nie chce pracować :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a niby dlaczego? robiłam tam kurs, bardzo miła atmosfera. sama bym chętnie poszła, ale nie mam orzeczenia

To chyba nie nasz problem :)
Widać są firmą rozwojową, co w czasach kryzysu powinno cieszyć, a nie być powodem "obaw" internautów. Jak robiłam u nich kurs na prawko mieli trzy filie, teraz na stronie internetowej widać, że otworzyli kolejne :) Dzięki temu, że tak często się ogłaszają, więcej osób niepełnosprawnych może być aktywnych zawodowo. W końcu na trójmiejskim rynku jest firma, która na widok orzeczenia nie zamyka drzwi przed kandydatem ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

teraz wiele szkol szuka instruktorów, pogon kursantow, zeby zdac egzamin przed zmianami, podobno kursanci chca jezdzic nawet w nocy byle zdazy

A orientujecie się jak z zarobkami w elce, w ogłoszeniu jest napisane, że to praca na pół etatu

Kolejne śmierdzące ogłoszenie, jak się do nich pisze żeby uzyskac info. to zero odzewu, co chiwle ofarty pracy...

przecież takich firm na rynku jest sporo ;)

Rozwojową, bo zatrudniają niepełnosprawnych? Dobrze Cie rozumiem? Ciekawy punkt widzenia. Skok stefczyka też jest rozwojowy, bo wymłócił działki w redłowie na postawienie nowego gmachu za pieniądze frajerów, którzy ulokowali w nim swoje oszczędności? Z szacunkiem, ale pojęcie "rozwojowości" jest Ci chyba obce. Nie bierzesz pod uwagę chociażby faktu, iż stosunek tych którzy ulokowali kasę na prawko w Elka School do tych, którzy musili zdawać ponownie (czasem po kilka razy) ma się jak 7:1. Więc co ty tu pieprzysz o rozwoju. Ze szkołami jazdy jest jak z bukmacherką - Oni zawsze zarobią, Ty nigdy.

Pozdro!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja znajoma tam pracowała, więc mam dobre informacje. Szefowa jest straszna, swoje osobiste problemy przynosi do pracy i wyrzywa się na pracownikach. A płaca? O matko, jak się dowiedzialam ile płaca to myslałam, że padnę trupem. Wolę nie pisać ile ona wynosi, ale szczerze mówiąc nie sądziłam, że w dzisiejszych czasach można zarabiać takie grosze... Oczywiście zawsze szukają kogoś z zaświadczeniem o niepełnosprawności, ponieważ PEFRON płaci za zatrudnienie takiego pracownika, mają różne dodatki z tego tytułu, więc tania siła robocza za free. A pracy wbrew pozorom jest tam naprawdę bardzo dużo, a pracowników traktują w niegodziwy sposób.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie wiesz jak wygląda rozliczenie kosztów pracownika przez PFRON to nie pisz bo piszesz bzdury. Te różne dodatki to niby co takiego ? z resztą się zgadzam

No to oświeć nas bo chętnie poczytam o tym jakie z tego płyną korzyści...

http://www.pfron.pl zbyt leniwa by poszukać ?

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...