EVENT SOPOT

Witam !
Orientuje sie któraś czy w event dziewczyny sa dobrze traktowane ? jakie maja tam wymagania? wynagrodzenie ?
Dostałam propozycje pracy ..zmiana niby od 20 do 5.. ponoć ładnie płatna praca ale czy wszystko jest tak OK?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EVENT SOPOT

zamiast zaśmiecać forum to zobacz ze tych tematów o Evencie jest juz kilka. Ech, co za bezmyślne dziewuchy, faktycznie nadają się do wymachiwania nogami, bo myślenie sprawia trudność
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dobra wyluzuj !! Komu sie chce czytać forum gdzie jest kilkaset postów na różne tematy i szukać odp. na swoje pytanie.

A jesli ktos to forum zaśmieca to ty takimi komentarzami... Niech dziewczyna po prostu dostanie swoją odpowiedź i tyle...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ostatni post na temat Event był niecałe 20 minut zanim zdecydowałaś się komuś zająć czas...

http://forum.trojmiasto.pl/Praca-w-Event-t424496,1,33.html

Luknij i sama oceń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

na jakie stanowisko startujesz? rozumiem, że w klubie bo godziny wieczornonocne. nie do końca kumam o co chodzi z traktowaniem...bo wiadomo że jak ludzi ;) a tak serio to z mojego doświadczenia to jest spoko, jestem tancerką już chyba ponad miech pracuje i jest bezproblemowo, płacą mi, laski są fajne, kierowniczka czasem mnie wkurzy, bo mi nie pozwala z papierosem do klientow podchodzic bo mowi ze to lekcewazy ich, czy jakos tak, chociaz to malo logiczne bo jak juz usiade to juz moge zapalic...no ale podobno takie zarzadzenie i koniec pozdrawiam

Proszę, nie kasujcie tego :)
Nie będę szukać wątków... ehehehehe.... a wiesz, że u góry gdzieś jest opcja szukaj? :)
"laski są fajne, kierowniczka czasem wkurzy, no i Zenek czasem batem chłośnie, ale tak poza tym to jest git ... xD"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Agnes jak ci na rozmowie nie powiedzieli ile zarobisz to zadzwoń i dopytaj. Bo to zależy od stanowiska. Ja stoje za barem i mam z tego sporo 3-4 tyś miesiecznie.
A pytanie czy dziewczyny są dobrze traktowane jest troche dziwne :) To nie oboz pracy :) Ja tam mam zarąbistą kierowniczke i generalnie jest spoko. Wiadomo jak w pracy zawsze coś przeszkadza ale to normalne wszędzie.

to ja jak mam dobry tydzień to zarabiam tyle co ty w miesiąc (w tamtym tygodniu miałam 4 tysie za tydzień :D :D) więc za dużo nie zarabiają barmanki...myślałam że więcej wyciągacie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no bo to zależy nie. Od okresu i utargów. bywa lepiej. Ale ja jestem zadowolona zarąbiście, jak wcześniej pracowałam na infolinii za 1500 :) To tak czy siak dla mnie kosmos :)

no mi inne dziewczyny co tańczą dłużej mówiły, że zazwyczaj im się dłużej pracuje tym się więcej zarabia, więc nawet moja pensja podobno nie jest maksimum jakie można wyciągnąć, bo ja półtora miesia pracuję dopiero, także jak chcesz mieć prawdziwy kosmos to dawaj z barmanki na tancerkę, u nas jest wolne miejsce jakbym chciała, bo jedna dziewczyna pojechała pracować do klubu bodajże do Poznania o ile nie pomyliłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ej laski to na co wy ta kase wydajecie, skoro tyle zarabiacie??? przeciez w zadnej innej pracy nie dostaniecie takiej kasy. To ja sie mecze za niecale 2 tys na miesiac. jak czytam te wasze opinie to chyba pomysle o zmianie standardu zycia. naprawde acie tak rozowo??

różowo to na pewno :)

Duzo ludzi sobie po prostu odkłada na jakies swoje plany. Przeciez nikt nie jest chyba takim idiotą żeby to wszystko przepieprzyć na lewo i prawo.
Nie będziesz przecież tam pracowac do emerytury :) A jak jesteś mądra to nie będziesz sobie "żyła różowo" tylko zabezpieczysz sie na przyszłość...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czyli odkładacie na gorsze czasy tak? no w sumie a to jakis sens, jak bedziecie stare i pomarszczone to juz raczej na rure nie wejdziecie, ale wtedy mozecie zalozyc jakis swoj biznes albo co lepsze zyc z procentu, w suie jesli dziewczyny tyle zarabiaja to mogą nawet milion zlotych odlozyc, a ja sie dzwie skad ludzie maja tyle pieniedzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszystko wydadza na cpanie i na alkohol takie pannienki to tylko do pieca gazowego sie nadaja nigdzie wiecej KUR***TWO !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Monisiu,nie podniecaj się tak,bo orty walisz straszliwe.Uzasadnij,dlaczego piec gazowy,a nie elektryczny i jaki to ma wpływ bądź niewpływ na twą dysforię? Uzasadnienie prosimy poprzeć odpowiednią wiedzą z fizyki,matematyki i elektroniki. Bardzo mile widziane wtręty filozoficzne,będą punktowane ekstra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma co sie sugerowac forum! pewnie pisza pracownicy i mysla ze ktos w to uwierzy! nie wyplacaja kasy!oszusci!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...