Fajerwerki na wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele
Cześć

Co sądzicie o fajerwerkach na weselu jako dodatkową atrakcję dla gości?
W przyszłym roku mamy nasz ślub i się zastanawiam czy warto by coś takiego zorganizować. No i pytanie ile to może kosztować i czy polecacie jakieś sprawdzone firmy.
Jeżeli ktoś miał na swoim weselu sztuczne ognie to napiszcie proszę jak się to organizuje, itd.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajerwerki na wesele

Witam serdecznie,

Oczywiście pokaz fajerwerków jest jedną z lepszych atrakcji na weselu szczególnie własnym :) Co do organizacji samego pokazu najlepiej skorzystać z profesjonalnych firm pirotechnicznych. Istnieje również możliwość zakupu zestawów do samodzielnego odpalenia, wiąże się to z faktem ręcznego odpalenia fajerwerków przez któregoś z gości. Poniżej kilka słów na temat naszej firmy.

Od samego początku istnienia firmy zajmujemy się organizowaniem pokazów pirotechnicznych na najwyższym poziomie. Swoimi wykonaniami uświetniamy obchody dni miast, festyny, otwarcia i rocznice firm, bankiety, wesela i wiele innych uroczystości. Nasze widowiska są zawsze profesjonalne przygotowywane z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa. Używane przez nas materiały pochodzą od renomowanych, znanych na całym świecie producentów z Chin, które są słynne z tradycyjnej produkcji fajerwerków. Wszystkie sprowadzane wyroby mają podwyższony standard jakościowy. Osoby odpowiedzialne za przeprowadzenie pokazów przeszły wszelkie konieczne szkolenia. Nasza firma posiada świadectwo Wojskowego Instytutu Technicznego Uzbrojenia m.in. w zakresie właściwości mieszanin pirotechnicznych oraz zasad bezpieczeństwa pracy i użytkowania wyrobów pirotechnicznych widowiskowych.

Jeśli chce Pani poznać szczegółową ofertę bardzo proszę o kontakt mailowy na adres info@superpower.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za odpowiedź firmie SuperPower.
Wesele odbędzie się w trojmieście...czy świadczycie usługi "na tak duże odległości" / koszty dojazdu... /?

Swoją drogą myślałam, że wypowiedzą się też tutaj osoby ,ktore miały albo również planują taką atrakcję na swoim weselu, ale z tego co widzę jakoś temat chyba nie jest specjalnie "lotny"....a szkoda bo wszystkie opinie byłyby dla mnie cenne.

Też mi się marzą fajerwerki na weselu. Nie trzeba mieć żadnego pozwolenia na takie fanaberie od miasta ?

ja będę miała, bo tak sobie wymarzyłam jak byłam małą dziewczynką :P najprawdopodobniej będę korzystała z usług firmy Wulkan z Pruszcza Gd.

Witam

Pani Aniu prosimy o przesłanie zapytania odnośnie pokazu chętnie prześlę Pani ofertę z filmami z naszych wcześniejszych realizacji tak by mogła Pani zobaczyć jeszcze przed pokazem co Państwa czeka :)

W ramach prezentu ślubnego od firmy przy zakupie pokazu fajerwerków proponuję płonące serce odpalone przed pokazem.

Zajmujemy się organizacją pokazów już od 20 lat i chętnie dopisalibyśmy Państwa do grona zadowolonych klientów:)

Pozdrawiam serdecznie
Pańczyszyn Monika
wulkan Fajerwerki

http://www.wulkanfajerwerki.pl
Zastawna 4c
83-000 Pruszcz Gdański

co do pozwoleń, jeśli my zajmujemy się organizacją pokazu, zorganizowanie wszelkich formalności jest po naszej stronie.

Pozdrawiam serdecznie

hej ja za rok biore slub i tez vhve miec fajerwerki,potrzebne jest pozwolenie, a w duzych miastach to miasto pozwoli ci puscic fajerwerki do 22