film dla tych, którzy nie szanują własnego czasu (1) nie chce wiedzieć jak wygląda wasze życie, skoro czytam opinie, że jest on... Ewa Alex Cross (2) Opinie do filmu: Alex Cross . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Renifer Niko ratuje brata (4) Opinie do filmu: Renifer Niko ratuje brata . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl
Paryż-Manhattan (9) Opinie do filmu: Paryż-Manhattan . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl MÓJ ROWER (2) obsada, temat, ujęcie, miejsca, zdjęcia i MUZYKA = 100 % emocji 100 % łez.... Paulina Gangster (5) Opinie do filmu: Gangster . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Gdzie jest Nemo? (3) Opinie do filmu: Gdzie jest Nemo? . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl a mnie się podobał:) (1) film dobrze zrobiony, dobra gra aktorska, ujęcia, tempo filmu. Nie mam... chrum Mistrz (4) Opinie do filmu: Mistrz . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Absurd goni absurd: (1) Brak jakiegokolwiek logicznego I psychologicznego uzasadnienia działań... Maria Żółwik Sammy 2 (7) Opinie do filmu: Żółwik Sammy 2 . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł (5) Opinie do filmu: Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł . Przeczytaj o... trojmiasto.pl Silent Hill: Apokalipsa (6) Opinie do filmu: Silent Hill: Apokalipsa . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Film nie dla wszystkich - nie polecam. (2) Tytuł z pewnością nieadekwatny - wręcz zły! W mojej subiektywnej ocenie film... real love Fuck for Forest (1) Opinie do filmu: Fuck for Forest . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Internat (2) Opinie do filmu: Internat . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (7) Opinie do filmu: Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości .... trojmiasto.pl Looper - Pętla czasu (4) Opinie do filmu: Looper - Pętla czasu . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl W sypialni (8) Opinie do filmu: W sypialni . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl Niewierni (10) Opinie do filmu: Niewierni . Przeczytaj o filmie. trojmiasto.pl