Flirtujecie w internecie?

Czy zdarzył Wam się poważny internetowy flirt?
Zastanawiam się, jakie są tego plusy, a jakie minusy.
Przyznam się szczerze, że czasami mam na to ochotę, ale jakoś nie mogę się zdecydować...
Tak sobie myślę, że mogłoby to uzupełnić niedobory w moim związku, ale czy faktycznie...?
Ciekawe, co mi odpowiecie.
Pewnie Zigi byłby pierwszy z odpowiedzią. I domyślam się nawet jaką, ale pytam poważnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

why not.re:flirtujcie w internecie

zalezy
trzeba zawsze wyznaczyc sobie pewne granice
niemozna poswiecic temu za duzo uwagi,by nie zapominac o tej osobie ktora jest przy tobie
owzsem zabawa moze przednia
ALE TO TYLKO ZABAWA.

Re: Flirtujecie w internecie?

Mojego męża poznałam na chacie. To była zima, rozpoznawałyśmy z koleżanką uroki internetu, On uczył się u kumpla jakiegoś nudnego przedmiotu.
Najpierw pisaliśmy niezobowiązujące maile, potem niezobowiązująco się spotkaliśmy, tak przy okazji. Potem już częściej i bardziej świadomie. I już tak zostało.
Chyba miałam szczęście, bo bywają ludzie pokręceni, ale skoro Ty chatujesz, a czujesz się normalna, to pewnie takich normalnych musi być więcej. To nie jest żadna ujma. Trzeba tylko realnie patrzeć na swoich rozmówców i nie traktować każdego jak drugą połówkę pomarańczy, bo można się przejechać. Ale wierzcie mi, że szczęście można spotkać w internecie.
Życzę szczęścia

Re: Flirtujecie w internecie?

mialem w zyciukilkuletnia przygode z chatem. Zbilansowalem i wyszlo wiecej na minus. Jezeli masz zwiazek, ktory ciebie nie satysfkacjonuje, to albo popracuj nad albo konczwasc, wstydu oszczedz

Inne tematy z forum

Co robić w nowy rok, gdy nie mam kaca? (3 odpowiedzi)

Co jest dziś otwarte? Macie jakieś pomysły?

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

automat/budka foto samoobsługowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku Głównym/ Wrzeszczu/ Przymorzu znajdę Budkę/automat...