Fotograf+kamerzysta

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,poszukuje fotografa i kamerzyste na slub i wesele-wrzesien 2014r głownie chodzi nam o zdjecia od przygotowan po oczepiny plus extra plener innego dnia. Jezeli chodzi o kamerzyste to nie chcemy miec3-godzinnego długiego filmu, tylko max1-1,5h+teledysk slubny. Szukamy na wlasna reke,pytamy znajomych ale mozna zwiariowac i troszke sie pogubic-taki duzy wybor:) Cena max 3.500-4.000 za pakiet tzn fotograf i kamerzysta Bardzo prosimy o oferty na maila Paullinx@wp.pl od kilku dni zagladam tu codziennie,na maila nawet kilka razy dziennie,zalezy nam aby w niedługim czasie podpisac juz umowe wtedy mozna spokojnie zajac sie dalszymi przygotowaniam:) Ahh Dodam jeszcze ze wesele odbedzie sie pod wejherowem,ale mile widziane oferty z rumii,redy,gdyni pozdrawiamy mail: Paulinx@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Fotograf+kamerzysta

Adres mailowy zablokowany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, nie mogę wysłać.

Edit: Udało się wysłać na ten paullinix przez dwa L
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobnie jak przy zespołach mam zestawienie głównie filmowanie, ale też foto z cenami, które robiłam przy okazji szukania tych usług :) Wysyłam na meila, pozdrawiam!

takie zestawienie niekoniecznie jest aktualne. ceny się zmieniają, sa dostosowane do miejsca i czasu slubu i wesela. najlepiej pytac jednak samemu - podajac szczegoly takie jak data, miejsce wesela i zaslubin i wlasne preferencje
pozdrawiam

nastapił bład przy mailu powinno byc 2xL poprawny mail to: Paullinx@wp.pl

PROSZE TEŻ O ZESTAWIENIE GWE.MALUTKA@WP.EU