Michał - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko wytłumaczone w sposób klarowny,... Michał Weronika - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Mateuszem Zabłockim Pomógł nam... Weronika Piotr - ocena (1) Profesjonalna obsługa na każdym etapie współpracy. Pani Ola była kompetentna,... Piotr
Maja K. - ocena (1) Dzięki Pani Marcie moje mieszkanie szybko się wynajęlo. Polecam współpracę z... Maja K. Anna - ocena (1) Bardzo pomocna agentka Pani Ludmiła. Wspierała nas na każdym kroku. Przez... Anna Kasia B - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości Goat pełen profesjonalizm od pierwszego... Kasia B Zofia - ocena (1) Bardzo profesjonalna agencja . Pełne zaangażowanie i profesjonalizm. Polecam Zofia Beata - ocena (1) Profesjonalnie, z dużym zaangażowaniem. Beata Weronika - ocena (1) Korzystałam z usług GOAT Nieruchomości przy wynajmie lokalu usługowego. Pan... Weronika Jarek - ocena (1) Profesjonalne biuro nieruchomości, które rzetelnie podchodzi do klienta i... Jarek Ela - ocena (1) Profesjonalne biuro nieruchomości z indywidualnym podejściem do klienta.... Ela Zofia - ocena (1) Polecam Pana Mateusza Zabłockiego. Wspaniały agent. Zofia sebastian - ocena (1) Serdecznie polecam sebastian Anna - ocena (1) Z serca polecam pana Pawła Przytułę. Od pierwszego momentu czułam duże... Anna Pola - ocena (1) Sprzedawaliśmy z agencją mieszkanie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.... Pola