Weronika - opinia (1) Niesamowity specjalista w swoim fachu, na pewno to nie moja ostatnia wizyta.... Weronika Wera - opinia (1) Super specjalista, bardzo miła i pomocna obsługa Polecam serdecznie Wera Natalia - opinia (1) Byłam pierwszy raz na wizycie u Pani Doktor. To jaki spokój i wiedzę ma ta... Natalia
Klaudia - opinia (1) Pani Doktor jest aniołem! Nigdy nie spotkałam się z tak dokładnym,... Klaudia Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Panią Janinkę kobieta o wielkim sercu!!! Natalia Joanna - opinia (1) Doskonała Specjalistka, Złota Kobieta, Niesamowicie Wrażliwy Człowiek. Nie ma... Joanna Dr Janina to wyjątkowa specjalistka (1) Od kilkunastu lat pomaga mi w zdrowiu i chorobie, śmiało mogę stwierdzić, że... Anna Najlepszy profesionalista (1) Doswiadczenie, dociekliwosc i bycie na biezaco ze wszystkimi nowosciami w... Magda Doswiadczony lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Doktor. Kilka wizyt i czuję się... InnaB. Problemy z tarczycą (4) Zdecydowanie polecam tą specjalistkę. Można jej zaufać i zawierzyć swoje... Maria Krankowska Usatysfakcjonowana (1) Problemy hormonalne prześladują mnie od jakiegoś czasu. Dr Ratnicka to osoba,... Grażyna Wasilewska Pełen profesjonalizm (1) Do doktor Ratnickiej chodzę od 3 lat i nie zmieniłabym jej na żadnego innego... Monika Monika Kowacka - opinia (1) Polecam Panią doktor z całego serca..Bardzo mi pomogła wierze i ufam jej... Monika Kowacka Endokrynolog (1) Dr Ratnicka-Klimaszewska jest bardzo wykwalifikowanym fachowcem. Potrafiła... Monika super lekarz (1) Do Pani Doktor chodzę od dwóch lat i jako jedyna postawiła dobra diagnozę,... Ewa Guzowska Bardzo profesjonalna opieka ginekologiczna (2) Jestem pacjentką doktor Ratnickiej od 15 lat. Była moim pierwszym... K .. (1) Niestety ja także nie mogę polecić Pani ginekolog. Już na samym początku... janecik Polecam (2) Doktor dobra chociaż mam swoje zastrzezenia nie umie dobrze tłumaczyc moze... Nika Doskonały kontakt z pacjentem, pełen profesjonalizm (1) Mam bardzo duże doświadczenie w kontaktach z ginekologami, pacjentką pani... Natalia Rewelacja (1) Pani doktor jest wyjątkową osobą,konkretna,sympatyczna,szybko wchodzi w... chanel