Gdzie płacą dniówki?

Witam był kiedyś technoservice który płacił dniówki za wykładanie towaru w sklepach.
Akurat teraz potrzebuję takiej pracy za którą mi zapłacą od razu.
Czy ma ktoś namiar na jakąś firmę, która bierze ludzi do np wykładanie towaru czy innej pracy i zapłaci jeszcze tego samego dnia?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie płacą dniówki?

sprzedaż na wyspie w Rivierze pocztówek, płatne codziennie po zmianie, szukaj 'Wstążka'

w realu na przymorzu firmy wykładające towar płacą chyba dniówki

często kierowcy w pizzerii mają płacone dniówki

Np. spróbuj w PIZZY 33 / Catering 33 na Rzęsnej 1 w Gdańsku lub FPH czy jakoś tak na końcu Apollina (Gdańsk Kowale).

Nie płacą w tym Realu dniówek. Serwisy merchandisingowe (gdy ja tam pracowałem były dwie GTC i MS Services SP.z.o.o.) w tym sklepie wypłacają po miesiącu. Gruppo Trade Center jest w porządku (firmowy strój i narzędzia, brak narzucania tempa pracy, samodzielnosć w wykonywanej pracy - brak ciągłej kontroli, 'ludzki' czas przerwy, fajni, młodzi kierownicy zmiany, elastyczny grafik nie weim jak teraz z wys. stawki).
Nie polecam za to MS Services zarówno tam jak i w Gdyni (CH RIVIERA i Tesco Kcyńska). Są niewypłacalni (opóźnienia w wypłatach nie tylko w moim przyp. sięgały ok. 1,5 miecha); mają dwie siedziby (tj. biuro w W-wie i centralę w Krakowie, co jest dodatkowym utrudnieniem w przyp. kontaktu tel., gdzie stosują spychologię); przymusowe nadgodziny - inaczej wypad (norma to 10 h, nieraz jest 11); brak stroju i narzędzi firmowych do pracy, w pracy mobbing psychiczny. Jedynie RPH tej firmy na Pomorskie jest normalny i da się z nim dogadać.

OOO Janeczek !!! jak zwkle wie wszystko, hahaha:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miłego długiego weekendu Tobie życzę ;D...

P.S. Przypomniało mi się, że tygodniówki płacą też w branży reklamowej / gastronomicznej, tj. promotorom (naganiaczom) do restauracji w Gdyni, Sopocie i Gdańsku (firma Marketplan oraz jej konkurencja) oraz od niedawna knajpka w Zaułku im. Zachariasza Zappio w Gdańsku (tuż koło kościoła św. Jana).

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...