Giełda Pruszcz

Hej :) Mam sporo ładnych ubrań, które chciałabym sprzedać na giełdzie w Pruszczu. Czy ktoś się orientuje jak to zorganizować i ile kosztuje wjazd czy jakieś inne opłaty? Będę wdzięczna za każdą informację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opłaty za wjazd na giełdę w Pruszczu Gdańskim to kolejno
-wjazd samochodem na teren giełdy, czyli parking 5zł, ale nie musisz zaparkuj dużo wcześniej i podejdź będzie taniej.
-Opłata dla operatora Giełdy oficjalnie 5zł za metr stoiska, ale nawet jak przekroczysz to na tym się skończy, bo ludzie żyją tu w symbiozie.
-Miasto też weźmie od ciebie 5zł za stanowisko handlowe,

Jeśli więc dobrze podsumujesz to spokojnie zamkniesz się w całkowitym koszcie w wysokości 10zł, co jest do zaakceptowania bez problemu.

Warto pamiętać że giełda jest otwarta od 6, ale najdalej o 8 warto być, by nie pominąć największego ruchu ludzi przypadającego między 10 -13

na giełdzie warto być jednak do samego końca, 14.30 kiedy kończą ostatni handlowcy, bo sprzedaż idzie do końca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wiesz moze jak wyglada sprawa z Zielonym Rynkiem na Oliwie albo Sopotem Wyścigi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W zeszłym miesiącu otrzymałem kosz prezentowy i zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie :) sporo dobrej jakości produktów w dodatku ładnie zapakowanych.
polecam jako prezent na każdą okazję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własna firma (41 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Pomysły na prezenty (53 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...