asia mama nikoli - opinia (1) nie ma tu miejsca zeby opiac jak pomogl mi dr gdy inni lekarze nie dawali... asia mama nikoli Stanowczo odradzam (1) Pani Dr jest osobą bardzo fałszywą kiedy chodzi się do niej prywatnie jest... Sylwia POLECAM ! (1) Jestem od kilku lat pacjentką doktora Nitkowskiego. Zajmuje się moimi... Marta
Super lekarz (1) UWIELBIAM TEGO LEKARZA I CIESZE SIE ZE JEST TERAZ NA UJESCISKU BO MAM BLISKO... wioletta Gorąco POLECAM!!! (1) Pan Profesor to wpsaniały diagnosta i specjalista w swoim fachu. Polecam... KL profesjonalny (1) Bardzo profesjonalny lekarz, ma świetne podejście do pacjentki, dyskretny,... izabelko Lekarz na 7-kę!!! (1) Dr Nitkowski to lekarz z powołania. Budzi zaufanie od pierwszej wizyty.... Magda Wspaniały lekarz (1) Serdecznie polecam tego cudownego specjalistę. Zawdzięczam mu życie mojego... Ewa Po prostu Lekarz z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Szczerze i bezsprzecznie polecam dr Nitkowskiego wszystkim kobietom!! To... Asia P. dr Olszewski (1) Polecam! Fachowe podejście do pacjenta, kompetencja i rzetelność. W końcu... Agusia polecam (1) polecam bardzo serdecznie, dobre podejscie do pacjentki, tylko z czekaniem na... paulina anula - opinia (1) chodze od 7 lat i jestem zadowolona anula Czuję się bezpiecznie (1) Korzystam z usług p.doktora Skóry od wielu lat i jestem zadowolona.Mam wiele... Bożena rewelacja (1) zgadzam się w zupełności, gabinet bardzo ładny, pani doktor świetna, miła,... mmm Lekarz z powołania (1) Od kilku lat staralismy się o nasze maleństwo, niestety bezskutecznie. Na... pacjentka niepolecam (1) usg 3d 200 zl -5 min zero wogule odpowiedzi na pytania nic niemowila a... kamila Przepuklina przepony u dziecka. (1) Jesteśmy rodzicami dziecka, u którego wykryto wadę przepukliny przepony.... beti Swietny lekarz (1) Dziwią mnie bardzo negatywne opinie na dr . Legan. Uważam ,że jest... Ewa Gorąco polecam:) (1) Drogie Panie, trudno niestety dogodzić każdej z nas. Jednak śmiło mogę... Ewa Ścibiorek dubeltówka - opinia (2) Bardzo dobry lekarz.Skrupulatny i rzeczowy, a każda wizyta zawsze konkretna.... dubeltówka