Goryl Śnieżek w Barcelonie

Temat dostępny też na forum: Goryl Śnieżek w Barcelonie
Opinie do filmu: Goryl Śnieżek w Barcelonie.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Goryl Śnieżek w Barcelonie

My krytycy mamy zadanie oceniać obejrzane filmy. Ja wraz z moją córeczką miałyśmy zaszczyt obejrzeć film animowany "Goryl Śnieżek w Barcelonie" przed oficjalną premierą filmową. Moim skromnym zdaniem to przede wszystkim zachęcający tytuł lecz film ani odrobinę gorszy i najbardziej ze wszystkich obejrzanych filmów dziecięcych mojej córce się spodobał. Muszę się przyznać że mnie także zainteresował ten film.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie dla maluszków

Ja wczoraj byłam w kinie z synkiem 3,5 roku. po 15 minutach musiałam wyjść z filmu bo synek potwornie sie bał . wyszli ze swoimi pociechami też inni rodzice. to nie jest film dla dzieci poniżej 5 lat. może i przesłanie o nieakceptacji jest super ale forma przekazu była ponad siły niekrórych maluszków. czy nie można juz zrobić bajki czy filmu bez magii i agresji?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

To nie jest film dla dzieci!!!

Co za idiota mógł wpaść na pomysł, żeby dla dzieci głównym wątkiem było ściganie małego gorylka przez jakiegoś faceta tylko po to by WYCIĄĆ MU W RYTUALNY SPOSÓB SERCE ?!!!!!?

Właśnie wróciłem z kina z roztrzęsionym dzieckiem... I co za idiota dopuścił to do kin jako b.o.???

@ Katarzyna Kowalska -- "krytykom" się podoba i nie widzą w tym nic zdrożnego?

Serdecznie odradzam,
Tata Andrzej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo straszny :< bałam sie go oglądać, nie bierzcie swoich dzieci na to! masakra :c
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Goryl Snieżek w Barcelonie

Bardzo ale to bardzo polecam ten film moja 4 letnia siostra, która była na tym filmie to bardzo jej się spodobał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest bardzo fajny film

BARDZO POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam film był:
-śmieszny,zabawny,wesoły
odpowiedni dla dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaskoczenie

Syn ma prawie 8 lat i uparł się, by go obejrzeć. Zwiastun filmu zapowiadał zupełnie inny gatunek. Film reklamowany był jako kolorowa bajeczka dla małych dzieci. Jakież było moje zaskoczenie, gdy okazało się, że jest to film fabularno-animowany (jak choćby Looney Tunes z Kaczorem Daffy). Uważam, że dla małych dzieci jest zbyt poważny, a starsze nie chcą go zobaczyć, bo reklama zbyt dziecinna. Wątek wyrwania serca małpce faktycznie dość mroczny, ale film ma mądre przesłanie o tolerancji. Zdecydowanie dla starszych dzieci - powiedźmy od 7-8 lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

TO JA GORYL ŚNIEŹEK

film opowiada historie małego goryla który ma problemy emocjonalnie pozatym jest uależniony od środków odużających mało tego w połowie filmu okazało się że jego rodzice a raczej dwa samce goryla tunyzejskiego szik szok dziecko mi się popłakało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Projekt Hail Mary (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Projekt Hail Mary . Przeczytaj o filmie.

Chora na siebie (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Chora na siebie . Przeczytaj o filmie.

Ostatnia sesja w Paryżu (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ostatnia sesja w Paryżu . Przeczytaj o filmie.