Happy kids osowa opinie.szkola

Jak wyzej,jakies zdanie/ opinie na ten temat.warto,nie warto,plusy,minusy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Happy kids osowa opinie.szkola

Doskonala,renomowana szkola.prowadzi ja b.znana p.dr pedagogiki.swietna osoba.ceny niezaduze.poziom doskonaly.klasy nie wielkie z nastawienirm na kontakt z nauczycielem.mnustwo wycieczek i gier. Dojazd doskonaly.tylko poleciec kazdemu. A i dobor kady niepozostaawis niczemu do nieuzyczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak,nsjlepszs szkola.dlaczego nikt tu nie chodzi.prosze tylko po trzybytac o innej amonialce czy tylko wturnik.
Potdm diskotyuowac i marnowac
Czy Libando kest ok.wontpie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Większej bzdury nie czytałam, drugiej takiej wrednej i fałszywej osoby jak dyrektorka tej szkoły to w życiu nie spotkałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja slyszalem ze p.dyrdktor jest col i da sie normalnie zalatwic.
Szkolrm polecam,sa fajni ludzie,prawnicy lekarze,biznes,na poziomie

Świetna szkoła
I nie ma tu żadnych przyglupow tylko ludzie na wyższym poziomie, wyksztalceni, podrozujoncy po świecie.
I bez tych wesniakow.i pikolcuf. I i bedakow

Jak czytam te komentarze ludzi, którzy nie umieją sklecić poprawnie zdania po polsku, to mam wrażenie, że to raczej szkoła specjalna dla dzieci rodziców z deficytami. Nie dziwi zatem, że normalni ludzie ich fascynują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A za tem jaka jest Wasza ocena bo nie rozumiem? Czy juz jest okolo drugiej czy wdalszym ciongu bardzo dobry minus. prosze pilnie bo musze curcie wpisadź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...