hff (99) drfhfh hdhgdfh Pod latarnia najciemniej (91) Mieszkam na ul Wachowaika w Gdyni. Wprowadzilam sie tu we wrzesniu i od razu... Ona 21 ... (90) jeszcze tylko jedna mała uwaga... widzę, że detox pozwolił Tobie wyciągnąć... %
MŁOTECZKU (90) i co teraz? bo ja jestem we w. , ale nie wiem czy ty jesteś struś pędziwiatr?... matołek zdezorientowany Astrin poszedł spać... (99) Astrin: - Idę spać! Astrin poszedł spać Nick (100) Skoro mówisz , a raczej piszesz antagonizmy to może oznaczać tylko... Agentka LAIBACH - KONCERT W STODOLE (in Warsow) 28 LISTOPADA (95) NO I STAŁO SIĘ MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO. SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO WYJAZDU NA... SHAIGAN AEGIRSSON Lenn (95) znam to, zabawne to fakt. Agentka Pytanko (95) Ma ktos plyte lub piosenki w mp3 zespołu TOSTEER Fly65 Lenn, (97) ciesze sie, ze i Tobie zamiast "Hmm..." przypadlo bardziej do gustu... Johanna Gaja (93) Nie chodzi mi o prowokacje, to znów tylko Twoje mniemanie tak jak i moje gdy... Jimmy blurp (97) e tam nalazło, my tylko tyle gadamy ;) Stworek fejt (93) gratulacje :) no no no .... kto by sie spodziewal ze z takiego szkraba... blurp Nie śpisz Agendo dobrego humoru? (98) Zabawna jesteś, naprawde;-))) A może coś tak od siebie napisz?Może coś... bartek SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!! (96) Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem,... Paulina Agentka (97) I myślisz, że ja Ci podam na forum mail?Mój wlasny osobisty?A wielbiciele mi... Marta Agentko (99) a jego wielkiej szczeki zrobimy 20 malutkich :))) Stworek Chociaz.... (96) moze lepiej bedzie napisac do Tomka? Jak myslicie? Stworek w rozterce wielce, ach j Jimmy (100) Nie do końca masz rację- dzieci mają wrodzony mechanizm nauki języka, wiedzę... Kamena Krzysio!!!! (92) ty chamie zapamietam to sobie ... bedziesz cos potrzebowac to zobaczysz jak... suzi