III Festwial Kultur Świata 'OKNO NA ŚWIAT'

Temat dostępny też na forum: III Festwial Kultur Świata 'OKNO NA ŚWIAT'
Każdego roku, we wrześniu, Trójmiasto ożywa niezwykłą mieszanką dźwięków, języków i kolorów. Prezentujemy publiczności twórców z różnorodnych kręgów kulturowych, artystów, którzy tworzą w krajach odległych od swoich ojczyzn, albo też takich, dla których inspiracją są inne, egzotyczne kultury. Nasz Festiwal stał się dorocznym świętem sztuki, które w radosny sposób afirmuje kulturową i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawie się zapowiada!

Misty in Roots było gwiazdą na Ostródzie dobrze, że możemy ich również zobaczyć na żywo w Trójmieście!

Ciekawie się zapowiada!

Misty in Roots było gwiazdą na Ostródzie dobrze, że możemy ich również zobaczyć na żywo w Trójmieście!

wstep wolny...

Prawdę mówiąc wolałbym aby wstęp na koncert Misty In Roots nie był za friko. Targ Weglowy, sobota, wjazd za darmo - nie wróży to dobrej atmosfery. No i jeszcze open air na samym końcu września? :/

koniec wrzesnia

e... czasami pod koniec września bywa bardzo ciepło i bądźmy dobrej myśli. Całkiem fajnie zapowiada się ten Festiwal...

Bedzie ekstra

Wszystko zapowiada sie super szczególnie Misty in Roots na ostródzie poikazali co potrafiia mam nadzieje ze u nas bedzie rownie fajnie

larry organizuje bardzo fajne imprezy, mam nadzieje ze ta tez bedzie taka, kosciól św jana to wspaniałe miejsce na muzyke.
misty in roots-pamietam było dobrych pare lat temu w Sopocie.
mistyczne dubbowe reagge. fajnie

już się nie mogę doczekać

Misty In Roots - byłam na koncercie parę lat temu w Krakowie; na żywo najlepsi, ta sekcja dęta! Oby pogoda dopisała. A że za darmoszkę - może lepiej, na koniec miesiąca grosików mało...

Misty in Roots

Burning Spear miesiąc temu... Teraz Misty in Roots... na Wybrzezu z ciagu jednego lata! Niesamowite, że dożyłem tej chwili...

Rozreggujemy targ węglowy

Zapowiada się świetna zabawa i oby pogoda dopisała i wszystko będzie GLANC :D
Rastaman....

a Bałkany??

Brakuje mi elementów kultury państw południowosłowiańskich.

tylko mam nadzieje ze nikt nie bedzie stał jak słup na misty ! Bless !

Piekna chwila

To może być naprawde dobry czas na koniec wakacji !!! bless!!!

sztywniaki

NIKT NIE BEDZIE STAL NA MISTY IN ROOTS SZTYWNO tak jak w ostrodzie wszyscy sie bujali Blesss Ya JAh love uss:P pod scena bedzie pogo:):)

Bedzie swietnie!)

He,a ja na ostrodzie juz sil nie mialam zeby isc pod scene na Misty in Roots-a teraz to Oni przyjezdzaja do mnie:znaczy sie do Gdanska ;)

Było fantastycznie :)))

po prostu. nie można było nie tańczyć, ile ognia w tych ludkach!

Zdjęcia

http://picasaweb.google.com/yourek/MistyInRootsGdaSk

http://picasaweb.google.com/yourek/MayaCoolESuaBandaAngolaFestwialKulturWiataOKNONAWIATGdaSk ..

no i nikt nie stał!!!

Super koncert na Targu Węglowym! Nareszcie NCK pomyślało i przeniosło tę sympatyczną imprezę z plaży! Było fantastycznie!!!!!! DO ZOBACZENIA ZA ROK!!!

za słodko...

kilka fundamentalnych pieśni. myślałem, że bedzie ich więcej...natomiast pózniej w 'żaku' niemniej było fajnie :D

foty z pokazu

jesli jest ktos w posiadaniu zdjec lub filmow z pokazow afrodance BLAGAM O INFORMACJE!! (foty z parady też mnie ucieszą)

Fotki z parady !

Byłabym bardzo wdzięczna jeżeli ktoś mógłby podać link lub namiary na zdjęcia z parady oraz pokazów sztuki walki i tańca pani Możdżer
Z góry dzięki :D xD

Inne tematy z forum

LASY - Matylda/Łukasiewicz (5 odpowiedzi)

LASY to koncerty w niepowtarzalnym otoczeniu, gdzie natura staje się częścią muzycznego...

Człowiek (nie) potrafi (4 odpowiedzi)

Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza ma przyjemność zaprosić na spektakl amatorskiej grupy...

Dzień Weterana Działań Poza Granicami Państwa i przelot akrobatyczny nad Gdynią (45 odpowiedzi)

29 maja przypada święto Dnia Weterana. To ważny dzień dla tysięcy polskich żołnierzy, którzy...