Infolinia

Ekstra. Czy jest jakaś normalna infolinia w trójmieście? Pracowałam do tej pory w 2 różnych firmach na infolinii i niestety za każdym razem było co najmniej tak jak opisujecie na tym forum a w zasadzie to jeszcze gorzej. Chciałabym spróbować jeszcze w Vectrze bo tam mam przynajmniej najbliżej. Lubię pracę "na słuchawkach" ale niestety dobija mnie za każdym razem stosunek kierownictwa do pracowników, to traktowanie jak robota, marne pensyjki nieadekwatne do włożonego wkładu w pracę, czepianie się z byle powodu tylko dlatego, że akurat nie jestem dobrą kumpelą, czy rodzinką choć jednej z panienek z kierownictwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Infolinia

A co możecie powiedzieć o pracy w Contakt Center w Tczewie? Albo czy ktoś pracował w Bizneskonferencje? Nie wiem co gorsze? :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Infolinia

Ja pracuję w Vectrze i jestem zadowolona, zwłaszcza z atmosfery w pracy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...