Poszukuję chętnej osoby do współpracy muzycznej (2) Witam! Poszukuję osoby, która gra na jakimś instrumencie i wspólnie będzie... Muzykant MYCIE OKIEN profesjonalnie. Chciałbym rozpocząć działalność w PL. (3) Witam. Mieszkam w NL i chciałbym się przeprowadzić do PL. Tu na miejscu... emigrant kursy komputerowe dla seniorów (14) witam , Czy wie może ktoś gdzie w Gdańsku odbywają się aktualnie kursy... KK
Renta za 11.2017 (2) Cześć, otrzymuję comiesięczne świadczenia od ZUS z tytułu renty rodzinnej,... Świerszcz PSYchiatra dla sąsiadów (1) Pilnie poszukuję. Z dojazdem do domu klinta. Musi być tani bo na oszołomów... ZNACIE? (3) Witajcie. Poszukuję sprawdzonej kancelarii, która pomogłaby mi w sprawie... gallanonim Wasze hobby (3) ja tam lubie grac na gitarze a wy? alfred20 Taki klip (2) Witam. Chciałem się podzielić takim klipem który zrobilem (wszystko nagrane w... Szymon Wycieczka wakacyjna w polskie góry (13) Przejrzałam forum, ale nie znalazłam podobnego wątku, a wydaje mi się jak... Plany weekendowe (4) Hej Zbliża się weekend, macie jakieś plany? Pewnie niektórzy planują... Anka Najbiedniejsze domy dziecka, gdzie ? (1) Z racji że nie jestem z trójmiasta, a chciałbym pomóc i przekazać dużo... Anonimy Ankieta do pracy dyplomowej - TRANSPORT MIEJSKI W GDYNI (2) Witam, jestem studentką Akademii Morskiej w Gdyni. Byłabym wdzięczna za... Anna Pilne pytanie - czy to ta sama kancelaria? (2) Czy ktoś wie czy mec. Kołodziejska ma kancelarię razem z mec. Mindykowskim?... Karol dodatkowe godziny jazdy- jaka szkoła? (5) Hej, zdałam prawo jazdy jakieś 4 lata temu i od tamtej pory nie jeździłam... Magda Praca w Getin Bank (1) Witam, czy są tu osoby które mają doświadczenie w pracy w Getin Banku? Czy... Miła Żona straciła na mnie ochotę (27) Panowie żona nie chce już ze mną tego robic. Nie sądze aby miała kochanka. Po... rimm3 Obrączki ślubne-proszę o porady jak kupować? (1) Na co zwracać uwagę? Terminy realizacji itd. Młodożeniec jaka byla dla was najlepsza gra? (4) ja lubialem sami :D alfred20 sms KONIEC na numer 8091 - rozwiązanie problemu z numerami typu 73004 (1) wyślijcie na bezpłatny numer i po sprawie, sprawdziłem działa tygy jaka byla dla was najlepsza gra? (1) alfred20