Czego brakuje w Gdańsku? Jaki sklep otworzyć? Co polecacie? (3) Witam, od jakiegoś czasu przymierzam się do otworzenia własnego biznesu. Z... Asteria pilne!! (4) jak syn (dawno pełnoletni) zaciąga dlugi nie jest wstanie zapłacić czy... abc zgubiłem portfel (1) witam wczoraj ok 18.30 spacerowałem z psem w okolicy pętli na równej i wypadł... wojtxxl
Wpłatomat mBank - pytanie (7) Czy ktoś mółby mi wytłumaczyć gdzie wkłada się pieniądze do nowych... Ela Ankieta o preferencjach urody (1) Witam. Bardzo proszę o wypełnienie poniższej ankiety. Będę bardzo wdzięczny i... lolo żłobek w baninie - ankieta (1) Zwracam się z prośbą do Państwa o poświęcenie minutki czasu i udzielenie... terefere żłobek Świeżo upieczona mama prosi o pomoc (20) Kochane forumowiczki. Jestem świeżo upieczoną mamą ślicznej dziewczynki i jak... Mamusia Rodzina w kształtowaniu aspiracji zawodowych i wyboru zawodu (1) Witam serdecznie. Jestem studentką V roku pedagogiki o specjalności... Studentka77 Nie chciane SMS-y (2) To jest jawne naciąganie ludzi, a taki proceder jest przecież karalny, dziwię... Maria sieć rybacka (1) Witam Czy ktoś z forumowiczów posiada sieć rybacką? potrzebuję do... basia Gdzie można wydrukować jeden plakat (8) Jak w temacie :). Chciałbym wydrukować zdjęcie w formacie plakatu. Czy ktoś... Marcin Gruper, oczekiwanie na kupon ponad 20 godzin (3) W dniu 30.04.2014 r. kupiłem 2 oferty dot. pobytu w ośrodku ORW Floryn w... Wiesko w totka nie wygrałam ale może bon na zakupy się uda :) (1) poproszę o głosik... asia Dziwne zjawisko na niebie ??? (3) Witam, wczoraj wraz z chłopakiem zaobserwowaliśmy coś dziwnego na niebie,... sopocka Dobry Dj na 18 stke z Wejherowa lub okolic ? (1) Do osiemnastki jeszcze trochę czasu, ale pomyśleć można :) Dobry i NIEDROGI... DULA009 Ankieta dla osób z branży Wellnes (1) Proszę o wypełnienie. Ankieta dotyczy osób które pracują na rynku Wellness i... Dorota 02.05 UM jest otwarty? (1) Witam mam pytanie czy 2.05.2014 otwary bedzie urzad miejski ? TOMASZ gdzie tanie kolorowe ksero w gdańsku? (5) jak wyżej mamaalanka karta miejska (7) mam pytanie odnosnie doładowania karty miejskiej w Gdansku, czy mozna... matylda Ankieta (2) Witam. Byłabym ogromnie wdzięczna za wypełnienie poniższej ankiety. Z góry... gość